vesti

NE PROPUSTITE U NEDELJU NOVO IZDANJE OMILJENOG ŽENSKOG MAGAZINA: Evo šta vas očekuje u novom broju Stila!

Uz dnevno izdanje novina Kurir, u nedelju, 4. decembra, dobijate na poklon magazin Stil

Vesti
Autor:
NE PROPUSTITE U NEDELJU NOVO IZDANJE OMILJENOG ŽENSKOG MAGAZINA: Evo šta vas očekuje u novom broju Stila!
Foto: Kurir

I ovog vikenda u vašem omiljenom ženskom magazinu očekuju vas brojne rubrike: vesti iz sveta kulture, umetnosti i zabave, intervjui sa zanimljivim ličnostima, saveti i preporuke iz oblasti zdravlja, lepote i mode, a neizostavni su provereni recepti, zanimljive priče o putovanjima i nedeljni horoskop.

Čitajte u novom broju magazina Stil kako da ishranom izgradite imunitet. Čime sve, uz južno voće i pileću supu, možete da se odbranite od prehlade i gripa otkriva nutricionistkinja i dijetetičarka Milka Raičević.

Ana Stanić završava novi album, ali je našla vremena da ekskluzivno za Stil podeli svoje životne stavove. Između ostalog, naći ćete odgovor zašto je muška logika IN.

VIP priču Stil je posvetio Nini Seničar, lepotici velikog srca. Saznajte zašto je lepa glumica u centru pažnje, ne samo u Srbiji.

Stil vas vodi u Katar: Možda ne igraju dobro fudbal, ispali su na startu Svetskog prvenstva, ali u mnogo drugih stvari malo ko može da ih dostigne.

U novom Stilu ćete pronaći još zanimljivih tema. Lekari savetuju kako treba da postupite ako vam dete dobije fras koji ide uz prehladu i povišenu temperaturu, tu je i odgovor na pitanje da li uvek treba zvati hitnu pomoć. Omiljeni ženski magazin vas upućuje i zašto treba da operete zube pre prve jutarnje kafe, kako da napravite jednostavna a božanstvena jela s majonezom, šta vam poručuju zvezde ...

Ne propustite u nedelju, 4. decembra, novi broj magazina Stil!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs