svet u šoku!

NAJPOZNATIJI FUDBALSKI MENADŽER PROGLAŠEN MRTVIM: Ogorčen, demantovao svoju smrt po drugi put! (VIDEO)

Brojni svetski mediji objavili su da je jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera Mino Rajola preminuo je u četvrtak!

Vesti
23:59h Autor:
NAJPOZNATIJI FUDBALSKI MENADŽER PROGLAŠEN MRTVIM: Ogorčen, demantovao svoju smrt po drugi put! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube /Sky Sports News

Nedugo nakon toga stigižu i brojni demanti, među kojima je i sam Rajola!

„Trenutni zdravstveni status za one koji se pitaju: besan po drugi put u četiri meseca jer me ubijaju. Izgleda da sam takođe u stanju da se reanimiram“, napisao je Rajola na svom Tviter nalogu.

Među onima koji demantuju vest da je Rajola izgubio bitku za život je i Fabricio Romano koji citira lekara Alberta Zangrilja iz bolnice San Rafaele u Milanu koji je za agenciju Ansa rekao da je besan zbog poziva ranih novinara i „novinara“ koji spekulišu o smrti čoveka koji se bori za život.

Sredinom januara pojavile su se informacije da se Rajola nalazi u bolnici u Milanu gde je hitno operisan, te da se bori za život, ali detalja nije bilo.

Prema škrtim informacijama do kojih je tada moglo da se dođe radilo se o problemu sa plućima. Posle tih prvih vesti o bolseti, usledili su i optimistični izveštaji da je Rajola bolje te da započinje opravak.

Rajola je rođen 1967. godine u Italiji, ali je veći deo detinjstva i mladih dana proveo u Holandiji. Ime je u svetu fudbala izgradio na transferima Denisa Bergkampa i Pavela Nedveda, a u godinama koje su usledile postao je sinonim za najveće transfere i najbolje igrače.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs