Pripreme uveliko traju

Miligram najavljuje neviđen spektakl: Ovakvu scenografiju srpska publika još nije videla!

Frontmen benda Aleksandar Milić kaže da će koncert izgledati kao moderna bajka i da će njime otvoriti novo poglavlje u domaćoj produkciji koncerata
Vesti 27.06.2014. - 14:36h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Popularni domaći bend Miligram, uveliko priprema spektakl najavljen za 27. novembar.

 

Za predstojeći koncert u Kombank areni čak šest meseci gradiće se scenografija kakvu srpska publika još nije imala priliku da vidi.

 

Kakav je program pripremljen za novi Exit festival, pročitajte OVDE.

 

- Mili će i ovaj put sarađivati sa dve najveće domaće produkcijske kuće sa kojima je već radio Cecine koncerte na Ušću 2006. i 2013. godine, kao i mnogo stadiona. Za scenografiju je zadužen poznati scenograf Nikola Matijević, koji je, svestan obima posla, rekao:

 

- Kada mi je Mili predstavio kako koncert treba da izgleda, mešale su mi se emocije neverice i uzbuđenja! Radićemo mesecima na tome, ali jedva čekam da vidim kako će da izgleda kada sve bude postavljeno“ - rečeno je za Kurir iz izvora bliskog organizatorima.

 

Ko vas prvi put očekuje na Exit festivalu saznajte OVDE.

 

Bez obzira na veliko interesovanje za prvi beogradski koncert i neverovatnu brzinu uspeha grupe Miligram, frontmen „srpskog čuda“ kaže da je svestan da ima još mnogo posla da bi se ostvarilo ono što je zamišljeno.

 

- Koncert će izgledati kao moderna bajka, biće tematski inspirisan i nosiće svoje poruke. Nadam se da ćemo ovakvim konceptom publici pružiti kompletan doživljaj i otvoriti novo poglavlje u produkciji koncerata kod nas - rekao je Aleksandar Milić.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...