Sreća u nesreći

Za dlaku izbegli smrt: Keba i Rada Sarić izašli iz kola pre obrušavanja fasade! (FOTO)

Pevači su napustili automobile samo nekoliko minuta pre nego što se fasada zgrade pored koje su parkirali vozila obrušila i uništila im automobile
Vesti
15:30h Autor:
Foto: Kurir

Dragan Kojić Keba i Rada Sarić umalo da stradaju u nevremenu koje je pogodilo Beograd i Srbiju. Naime, samo nekoliko minuta pošto su parkirali svoja kola ispred „Grandovog“ studiju na Košutnjaku, zbog snažne oluje na njihove četvorotočkaše sručila se fasada zgrade i potpuno ih uništila.

Kebi i Radi niko nije javio za nezgodu da se ne bi uznemirili tokom snimanja. Kad je došao do automobila, Kojić je imao šta da vidi. Pozvao je policiju, koja je napravila zapisnik.

 

Statistiku saobraćajnih nesreća pročitajte OVDE.

 

- Iznervirao sam se kad sam video auto jer sam mnogo žurio da stignem na jedno mesto. Šta da se radi, takve stvari se dešavaju. Odmah sam pozvao policiju da napravi izveštaj zbog osiguranja. Imam dovoljno godina da više ništa ne može toliko da me uplaši. Na kolima se mora promeniti krov, šoferka i hauba, a računam da je šteta oko 2.000 evra. Ne daj bože da je fasada nekome pala na glavu, taj se više ne bi javio. Zvao sam Popovića i objasnio mu šta se desilo - rekao je Keba.

 

Ubrzo posle Kojića stravična slika dočekala je i mladu zvezdu „Granda“, koja je u trenutku prebledela.

 

Još fotografija sa lica mesta pogledajte OVDE.

 

Rada je na ivici suza samo kratko rekla:

 

- Pred kraj snimanja javili su mi da moram da izađem napolje. Krivo mi je, ali bože moj, to je samo auto. Kupila sam ga pre mesec dana polovnog i još nije preveden na mene. Nikoga ne mogu da krivim, sreća pa imam osiguranje - rekla je Rada, koja je bila na ivici suza.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...