Neverovatno

ILON MASK OD SADA U UPRAVNOM ODBORU TVITERA

"Ilon Mask je vrlo strastven u poslu i intenzivni kritičar usluge koja je upravo ono što nam je potrebno na Tviteru i u sali za za sastanke, da bismo dugoročno ojačali", rekao je izvršni direktor Tvitera direktor Tvitera Parag Agraval u tvitu.

Vesti
Autor:
ILON MASK OD SADA U UPRAVNOM ODBORU TVITERA
Foto: Profimedia

Jedan od najbogatijih ljudi širom sveta i vlasnik američke automobilske kompanije Tesla Ilon Mask će se pridružiti upravnom odboru Tvitera nakon što je svetom odjeknula vest da je preuzeo 9,2 odsto udela u ovoj kompaniji.

“Kroz razgovore sa Ilonom Maskom poslednjih nedelja, postalo nam je jasno da će on doneti veliku vrednost našem odboru”, rekao je izvršni direktor Tvitera direktor Tvitera Parag Agraval u tvitu.

Ilon Mask je vrlo strastven u poslu i intenzivni kritičar usluge koja je upravo ono što nam je potrebno na Tviteru i u sali za za sastanke, da bismo dugoročno ojačali”, dodao je on, prenosi CNBC.

Podsetimo, juče je odjeknula vest da je milijarder preuzeo 9,2 odsto udela u Tviteru, tako što je kupio oko 73,5 miliona akcija

Milijarder je preuzeo udeo od skoro 3 milijarde dolara (2,3 milijarde funti) u kompaniji Tviter i postao najveći akcionar platforme društvenih medija.

Nakon što je ova vest objavljena, Mask je tvitovao jednu anketu koja je mnogima zapala za oko.

Naime, on je upitao svoje pratioce na ovoj mreži da žele opciju kojom mogu da izmene (edituju) objavu na Tviteru.

Ovu objavu je zatim retvitovao Parag Agreval, koji je naglasio da je vrlo važno kako će se glasati jer će imati posledice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs