SAZNAJTE VIŠE

Kladionice predviđaju da će ova pesma trijumfovati na Evroviziji!

Nažalost, nije Konstrakta.

Vesti
13:07h Autor:
Kladionice predviđaju da će ova pesma trijumfovati na Evroviziji!
Foto: Shutterstock

Početkom februara smo pisali o italijanskom predstavniku na Evroviziji, pesmi Brividi dua Mahmood & Blanco. U to vreme, ova pesma je prema kladionicama bila prvi favorit na ovom takmičenju. U međuvremenu su i ostale evropske zemlje izabrale svoje predstavnike za Evroviziju, pa se na čelnu poziciju popela pesma iz jedne druge zemlje.

Mi bismo, naravno, voleli da je u pitanju In corpore sano naše pevačice Konstrakte, međutim, kladioničari zasad prednost ipak daju predstavniku Ukrajine, grupi Kalush Orchestra i njihovoj numeri Stefania, koju možete preslušati u produžetku…

Kalush Orchestra je novi projekat članova popularne ukrajinske hip hop grupe Kalush. Ovaj bend u svojim pesmama kombinuje elemente repa i tradicionalne ukrajinske muzike. Pesma Stefania, kojom će predstaviti svoju zemlju na Evroviziji, grupa Kalush Orchestra posvetila je svim majkama koje se žrtvuju za svoju decu.

Podsećamo vas, prvo polufinalno veče ovogodišnje Pesme Evrovizije održaće se 10. maja u Torinu, dok je drugo polufinale zakazano za 12. maj. Naša predstavnica Konstrakta će svoj hit In corpore sano izvesti u drugom polufinalu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs