Srbija

1.200 PAKETA SADNICA STIŽE U ŠKOLE U SRBIJI! Irena Petrović najavila događaje koji prate ovu VAŽNU NEDELJU

Akcija Zasadi drvo je u jeku

Vesti
14:41h Autor:

Irena Petrović, menadžerka za korporativne komunikacije Adria Media Group najavila je Veliku nedelju projekta Zasadi drvo.

- Pred nama je Velika nedelja! Reč je o nekoliko događaja koji su veoma značajni. U toku je akcija slanja sadnica belog bora u sve škole u Srbiji. Sadnice se pakuju u Kraljevu u 1.200 paketa koji treba da stignu u sve škole širom Srbije - kaže Irena Petrović i dodaje:

U četvrtak između 10 i 12 časova đaci prvaci sade u dvorištima svojih škola i to je prvi događaj koji je izuzetno važan. To je prvi put da sade škole i to najmlađi školarci. Jako je važno da posade svoje drvo s kojim će da rastu - kaže Irena Petrović.

Zasadi drvo
foto: Printscreen

-Odmah zatim u subotu imamo veliku akciju sadnje. Zaposleni u kompanijama koje su organizatori projekta Zasadi drvo, Adria media group i dm drogeri markt, zasadiće 5.000 sadnica hrasta u Surčinu - navodi Irena Petrović.

Ona je naglasila da se čitava ova nedelja završava veoma intenzivnim forumom "Veliko pitanje" na Šumarskom fakultetu, a cilj je postavljanje strategije za narednih tri do pet godina.

Naš cilj je da posadimo 200.000 sadnica do kraja sezone. U subotu sadimo svi zajedno, a sledećeg ponedeljka organizujemo forum na Šumarskom fakultetu pod nazivom "Veliko pitanje". U njemu će učestvovati stručnjaci, partneri i saradnici koji će zajedničkim snagama da odgovore na najvažnija pitanja za naše društvo. Rezultat tog foruma treba da bude postavljanje strategije za narednih tri do pet godina. Predviđeno je da bude šest panela u jednom danu i da dobijemo odgovore gde smo sada, gde bi trebalo da budemo i kako to da postignemo. Svi koji budu želeli, moći će da prate forum uživo na sajtu Kurira u ponedeljak od pola deset- kaže Irena Petrović.

Svi koji žele da budu u toku sa projektom Zasadi drvo ili žele da se uključe u sadnju, treba da posete sajt zasadidrvo.rs gde mogu dobiti sve neohodne informacije o ovom projektu. Druga opcija je da prate Zasadi drvo na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs