Doprinos spasavanju stanovnika

Narodno pozorište u Beogradu otkazuje sve predstave

Pridružujući se naporima koje je svaki pojedinac i institucija u Srbiji u obavezi da uloži u odbrani države od vodene stihije, Narodno pozorište obaveštava javnost da se otkazuju sve predstave i manifestacije predviđene repertoarom za subotu, 17. maj i nedelju,18. maj
Vesti 16.05.2014. - 22:43h Autor: Tanjug
Foto: Kurir Arhiva

Narodno pozorište u Beogradu saopštilo je večeras da otkazuje sve predstave i manifestacije koje su bile predviđene tokom ovog vikenda.

 

"Pridružujući se naporima koje je svaki pojedinac i institucija u Srbiji u obavezi da uloži u odbrani države od vodene stihije, Narodno pozorište obaveštava javnost da se otkazuju sve predstave i manifestacije predviđene repertoarom za subotu, 17. maj i nedelju,18. maj", ističe se u saopštenju.

 

Narodno pozorište stavlja nadležnima na raspolaganje sve svoje postojeće ljudske, tehničke i materijalne resurse, kako bi se dao doprinos spasavanju stanovnika i imovine ugrožene poplavnim talasima.

 

U cilju što bržeg oporavka i saniranja posledica štete, Narodno pozorište će izdvojiti sredstva iz prihoda od predstava i uplatiti ih na račun namenjen postradalima širom Srbije.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...