on negira, ČEK SE ODLUKA SUDIJE

SLAVNI PEVAČ OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE 17- GODIŠNJAKA!

Nove optužbe za seksualno zlostavljanje za račun jedne od najvećih bluz zvezda devedesetih. On poriče da je ikada ikoga zlostavljao, a njegovi advokati nisu komentarisali najnovije navode

Vesti
Autor:
SLAVNI PEVAČ OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE 17- GODIŠNJAKA!
Foto: Profimedia

Američka RnB zvezda Ar Keli (54) suočava se s novim optužbama o seksualnom zlostavljanju, prenose svetski mediji.

Naime, tužioci tvrde da pevač 2016. seksualno zlostavljao 17-godišnjaka kojeg je upoznao u restoranu brze hrane u Čikagu 2006. godine.

Strani mediji pišu da je tinejdžer navodno bio ambiciozni muzičar i da mu je Keli ponudio pomoć u karijeri, a na kraju ga naveo na seksualnu vezu.

Ar Keli
foto: Profimedia

Pevač je demantovao optužbe o zlostavljanju, a njegovi advokati nisu komentarisali najnovije navode. Tužioci žele da se dokazi o ovom i drugim navodnim zločinima razmotre na ročištu koji je zakazan za avgust.

Sudija tek treba da odluči hoće li se novi dokazi razmatrati, a Keli u zatvoru čeka suđenje gotovo dve godine zbog optužbi koje uključuju seksualno iskorišćavanje dece, posedovanje dečje pornografije i ometanje sudskog postupka.

Inače, pevač se decenijama suočava s navodima o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju žena, među kojima su mnoge tinejdžerke. 2019. je bio uhapšen protiv njega je podignuta optužnica po 13 tačaka, uključujući zločine seksualne prirode. Tada se izjasnio da nije kriv i pušten je uz kauciju.

(Stil.Kuri.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs