Vremenska prognoza

KAKVO NAS VREME OČEKUJE DO KRAJA NEDELJE: Hladno i kišovito širom Srbije

U sredu toplije uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima i ređom pojavom kratkotrajne kiše

Vesti
Autor:
KAKVO NAS VREME OČEKUJE DO KRAJA NEDELJE: Hladno i kišovito širom Srbije
Foto: Profimedia

Danas nas očekuje promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom, ali i kratkotrajnim sunčanim intervalima i sa dnevnom temperaturom iznad 10 stepeni Celzijusa.

Ponegde su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. U višim planinama iznad 1400 nadmorske visine provejavaće povremeno sneg. Vetar slab zapadni i severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren do pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od tri do sedam, a maksimalna od 11 stepeni u Dimitrovgradu do 15 stepeni Celzijusa u Negotinu.

U utorak u Beogradu promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom, ali i kratkotrajnim sunčanim intervalima. Vetar slab zapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura šest stepeni, a maksimalna do 13 stepeni Celzijusa.

U Vojvodini promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom, ali i kratkotrajnim sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od četiri do šest stepeni, a maksimalna od 13 do 14 stepeni Celzijusa.

U sredu toplije uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima i ređom pojavom kratkotrajne kiše sa većom šansom za jugozapadu i jugu Srbije. U četvrtak još toplije sa dužim sunčanim periodima uz popodnevni razvoj oblaka.

U noći ka petku naoblačenje sa kišom dolazi sa severozapada. U petak svežije sa prolaznom kišom, a na severu Srbije razvedravanje. U subotu i nedelju sunčani periodi sa malom šansom za kratkotrajnu kišu, a dnevne temperature malo iznad 15 stepeni Celzijusa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs