Uz SuperStar TV i Arena Sport skoro milion gledalaca svakog dana

Trend uspostavljen tokom novogodišnjih praznika i nastavljen u januaru mesecu, dodatno je potvrđen u februaru

Vesti
Uz SuperStar TV i Arena Sport skoro milion gledalaca svakog dana
Foto: Promo

Da li ste se ikada pitali šta je zajedničko za Tajne vinove loze i Ligu šampiona? Znate li šta spaja najbolje košarkaše današnjice i najkvalitetnije srpske serije? Odgovor na ova pitanja zna skoro milion gledalaca širom Srbije koji svakodnevno prate SuperStar TV i Arena Sport kanale.

Početak 2021. godine, sudeći po rezultatima zvaničnog merenja gledanosti koje je sproveo Nielsen Srbija, među korisnicima kablovske televizije u Srbiji protiče u potpunoj dominaciji kanala SuperStar TV i Arena Sport.

MTS TV
foto: Promo

Trend uspostavljen tokom novogodišnjih praznika i nastavljen u januaru mesecu, dodatno je potvrđen u februaru. SuperStar TV se etablirao kao najgledaniji kablovski kanal u svim ciljnim grupama u 2021. godini, dok je Arena Sport najgledaniji sportski kanal u Srbiji. Skoro milion gledalaca, koji svakodnevno pažnju poklanjaju najboljem domaćem serijskom sadržaju, prepoznalo je SuperStar TV kao mesto najkvalitetnije zabave, a serija Tajne vinove loze, čiji je jedan od producenata Telekom Srbija, najbolja je potvrda toga. Sa druge strane, Arena Sport je već godinama sinonim za najbolji sport u Srbiji, prenosi Lige šampiona i Lige Evrope, kao i utakmica fudbalskih prvenstava širom sveta ne ostavljaju ravnodušnim ljubitelje fudbala, dok oni koji više vole košarku mogu da prate veliki broj direktnih prenosa najbolje regionalne i svetske košarke u okviru ABA i NBA lige.

Zahvaljujemo se na poverenju svim našim gledaocima uz obećanje da ih u narednom periodu očekuje još više vrhunskog serijskog i sportskog sadržaja na dobro poznatim adresama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs