NIKOLINA PIŠEK i ćerka Una pronađene u besvesnom stanju: Preživele TROVANJE ugljen monoksidom

Sve se desilo u noći između subote na nedelju

Vesti 08.02.2021. - 15:18h Autor: Kurir / Blic
Foto: Printscreen/ Instagram/nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek i njena ćerka Una navodno su preživele pravi pakao u noći između subote i nedelje. Naime, u kući u Zagrebu, gde stanuje Nikolina sa suprugom, istoričarom umetnosti Vidojem Ristovićem, pukla je cev od gasa koji obezbeđuje grejanje čitave zgrade, te su se Nikolina i Una navodno otrovale ugljen-monoksidom.

 

- Sve se desilo u noći između subote na nedelju. Nikolina se oko dvadeset časova čula sa Vidojem koji je zbog posla morao da dođe u Beograd, tada mu je rekla da je sa ćerkom došla iz grada i da će zajedno da gledaju film i odmaraju. Potom je Nikolina pozvala supruga oko jedan sat uveče i rekla kako njihova ćerka Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne oseća najbolje. Vidoje je savetovao da odmah krenu kod doktora, što je Nikolina poslušala - otkriva izvor blizak voditeljki.

 

- Kada ju je suprug pozvao nekoliko minuta kasnije, Nikolina se nije javljala. Vidoje je odmah pozvao nekoliko prijatelja kako bi otišli do njihove kuće i proverili šta se dešava sa Unom i Nikolinom. Međutim, prijatelji kada su stigli ispred kuće, čuli su samo kako psi laju, ali niko nije otvarao vrata. Nakon toga su razvalili vrata i videli Nikolinu koja je bila u nesvesnom stanju na podu, dok je ćerka ležala u krevetu isto u nesvesnom stanju. Odmah su pozvali policiju i hitnu pomoć, a čim su došli na lice mesta shvatili su da je cev koja je pukla usled građevinskih radova izazvala trovanje gasom. Kolima hitne pomoći prebačene su u bolnicu. Nikolina je tek danas puštena iz bolnice, dok se ćerka i dalje nalazi na dečjoj klinici. Vatrogasci su izmerili da je u kući u tom trenutku bila sedam puta već doza gasa od one koja je dozvoljena.

 

"Ne znam u čemu je greška, reč je održavanim instalacijama. Majstori su bili prethodnih dana i pregledali sve instalacije. Bilo je sve ok. Trenutno je u toku renoviranje zgrade zbog posledica potresa. Ne mogu nikoga optužiti da je kriv za ovo što se dogodilo, samo želim da nadležni organi utvrde šta se dogodilo, jer se radi o dva ljudska života koja su ovim bila ugrožena", rekla je Nikolina za Blic.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...