NAJLEPŠA VEST

Bravo za sve ljude velikog srca, koji su pomogli: Prikupljena novčana sredstva za lečenje male Anike!

Posle skoro tri meseca prikupljanja sredstava za najskuplju terapiju na svetu, novac za lečenje male Anike je prikupljen.

Vesti
17:50h
Bravo za sve ljude velikog srca, koji su pomogli: Prikupljena novčana sredstva za lečenje male Anike!
Foto: Printscreen/Budi human

"Spremni smo da objavimo završetak prikupljanja sredstava za Anikin tretman. Radost je ogromna, a zahvalnost večna! Ova akcija je podstakla toliko ljudi, pobudila najbolje u ljudima, ujedinila nas sve. Svi smo se borili za isti cilj, čista srca, pomagali koliko smo mogli i dali svoj maksimum. Hvala državi Srbiji na podršci i organizovanju transporta do bolnice. Hvala građanima Srbije za svaki odvojeni trenutak, pažnju, izgovorenu reč i dinar za našu Aniku. Hvala Anikinim pomagačima iz regiona i širom sveta koji su prepoznali Anikinu borbu pokazali da podrška ne zna za granice", saopštila je porodica male Anike.

Podsetimo, mala Anika boluje od retka, progresivne i terminalne neuromuskulatorna bolest sa kojom se rađa 1 od 10.000 beba – zove se spinalna muskularna atrofija, ili skraćeno SMA, tip 1. Većina ovih beba ne doživi svoj prvi rođendan. Drugi rođendan, gotovo ni jedna.

Upravo iz tog razloga je ovo možda najlepša vest koju smo objavili u poslednje vreme, jer jedno dete ima šansu, da uz terapiju koja će joj biti obezbeđena, ima zdrav i normalan - novi život!

Srećno, Anika!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs