Nisam ekspert, ali... tvrdi pevačica

Kortni Lav tvrdi da je pronašla nestali malezijski avion (FOTO)

Na fotografiji koji je objavila na društvenim mrežama, pevačica je pokazala navodnu mrlju od nate na površini mora i nešto što bi moglo da liči na potopljeni avion
Vesti
16:44h Autor:
Kortni Lav tvrdi da je pronašla nestali malezijski avion (FOTO)
Foto: Reuters

Rok pevačica Kortni Lav tvrdi da je "pronašla" nestali malezijski avion, a čak je na svom Fejsbuk profilu i Tviteru ostavila i fotografiju sa koordinatama gde se avion Malezija erlajnsa nalazi.

Pevačica grupe "Hole" navela je da "nije ekspert" po pitanju nestalog aviona, ali da veruje da je pao. Ona je postovala i fotografiju za koju veruje da je dokaz.

Uz pomoć crvenih strelica, Lav je na fotografiji napisala reči "benzin" i "avion" i zaokružila određene delove fotografije morske površine.

"Nisam stručnjak, ali izbliza ovo izgleda kao avion i trag od nafte. Moje molitve su sa porodicama leta MH370 koji se nalazi na milju od Pulau Peraka gde su ga poslednji put spazili... Ali, šta ja znam", navela je Lav, a prenose elektronski mediji.

Mužičarka je čak i navela koordinate aviona, a njena objava izazvala je bujicu komentara na Fejsbuku, od "obaveštenje CNN-u, Kortni Lav je upravo pronašla nestali avion", do "Zamislite šta bi bilo kada bi Kortni Lav zaista pronašla avion".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs