PROMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA

Od sutra ponovo saobraćaju minibusevi: Od 1. juna se uvode i noćne linije!

Vesti 17.05.2020. - 11:35h Autor: Mondo / Tanjug
Foto: Shutterstock

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da će od sutra biti uspostavljen prevoz putnika na četiri minibus ekspres linije.

 

To su linije E1 (Ustanička - Blok 45), E2 (Petlovo brdo - Trg Republike), E6 (Mirijevo 4 - Novi Beograd /Blok 45/) i E9 (Kumodraž - Studentski trg).

 

Vesić je rekao da će Linija A1 (Trg Slavija - Aerodrom „Nikola Tesla”) biti uspostavljena po otpočinjanju putničkog saobraćaja na Aerodromu "Nikola Tesla", saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

 

"Uspostavljanje linija noćnog prevoza putnika planirano je posle 1. juna. Prema zajedničkim procenama grada i prevoznika uspostavllanje noćnih linija nije još uvek opravdano s obzirom da se njihovo finansiranje vrši iz sredstava ostvarenih prodajom karata u vozilu, odnosno direktno je zavisno od broja prevezenih putnika”, rekao je Vesić.

 

On je dodao i da sve analize pokazuju da se ni na dnevnim linijama ne pojavljuje očekivani broj korisnika, što je utvrđeno praćenjem i snimanjem popunjenosti vozila na terenu, tako da se ne može očekivati dovoljan broj putnika na noćnim linijama, prenosi Tanjug.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...