Sve vrste karata biće prihvatljive

Ukinuta odluka o ograničenjima u gradskom prevozu: U autobuse će moći svi, ne samo zaposleni

Javni prevoz u Beogradu obnavlja se od 8. maja u 04.00h u istom obimu i na isti način kao pre odluke o ukidanju. Mogu ga koristiti svi građani, a ne samo zaposleni, a za korišćenje javnog prevoza biće uvažene sve postojeće karte kao i pre odluke o ukidanju zbog vanrednog stanja, rekao je gradski sekretar za javni prevoz

Vesti 07.05.2020. - 15:55h Autor: Kurir
Foto: Shutterstock

Posle zahteva predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se ukine odluka kojom u GSP može samo sa personalizovanim kartama, Sekretarijat za javni prevoz grada Beograda dao je prevoznicima instrukciju da od 8. maja svi građani mogu da koriste gradski prevoz, a ne samo zaposleni.

 

Ovu informaciju je za Kurir ekskluzivno potvrdio gradski sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević.

 

- Javni prevoz u Beogradu obnavlja se od 8. maja u 04.00h u istom obimu i na isti način kao pre odluke o ukidanju. Mogu ga koristiti svi građani, a ne samo zaposleni, a za korišćenje javnog prevoza biće uvažene sve postojeće karte kao i pre odluke o ukidanju zbog vanrednog stanja - kaže Vasiljević.


Pošto javni prevoz mogu da koriste svi građani, dodaje on, ukidaju se redari koji su uvedeni na osnovu Instrukcije Republičkog kriznog štaba.

 

- Molimo građane da poštuju preporuke epidemiologa i da koriste maske i rukavice kao i da drže socijalnu distancu. To će biti lična odgovornost građana, a ne odgovornost prevoznika - poručio je naš sagovornik.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...