budimo humani

Apel za pomoć Anji koja je u stravičnom požaru izgubila celu porodicu i dom!

Mole se svi humani ljudi i dobre volje da pomognu devojci koja je u tragičnom požaru ostala bez majke, oca, dva psa i doma

Vesti 24.03.2020. - 13:00h Autor: Stil/Nova.rs
Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Prijatelji dvadesetpetogodišnje Anje Stojanović, koja je u subotu u požaru na Novom Beogradu izgubila majku, oca i brata, objavili su apel na društvenim mrežama u kojem mole sve ljude dobre volje da pomognu devojci kojoj je vatrena stihija odnela najmilije, ali i mesto za život.

 

Stojanovićeva je u požaru u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu izgubila brata Aleksandara (26), kao i roditelje Zorana (52) i Ljiljanu (51). Ovoj porodici je stan do temelja izgoreo, a na sreću, Anja se u trenutku požara nije nalazila u svom domu, pa je uspela da izbegne smrt.

 

Njeni prijatelji preko društvenih mreža apeluju na sve građane da Anji pomognu koliko mogu, da bi mogla da nastavi svoj život.

 

Građani koji žele da pomognu, mogu to da učine tako što će uplatiti novac na sledeće brojeve računa:

 

Dinarski račun: 165000700881285847

Devizni račun: RS35165000700881286623

 

Podsetimo, stravičan požar izbio je u subotu oko četiri sata ujutru, a u njemu je tragično nastradalo šest osoba. U jednom stanu nastradali su bračni par Zoran (52) i Ljiljana (51) S. kao i njihov sin Aleksandar S. (26), u drugom takođe supružnici Aleksandar (47) i Marija (45) N, dok je u trećem pronađeno telo nepokretnog muškarca koji još nije identifikovan. Sumnja se da je upravo u stanu tog muškarca izbio požar i da je vatru izazvala upaljena cigareta.

 

Da se nikad ne zaboravi: Navršava se 21 godina od početka NATO bombardovanja!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...