Ludi svet

Teksas: Uhapšen Bananamen

Da marketing može i te kako da krene po zlu, pokazuje i primer vlasnika prodavnice oružja, koji je poslao čoveka obučenog u kostim banane sa Kalašnjikovim na ulicu da reklamira radnju
Vesti
17:38h
Teksas: Uhapšen Bananamen
Foto: Printscr

Osamnaestogodišnji muškarac iz Bomonta u Teksasu obučen u kostim banane je priveden nakon što su ga ljudi prijavili jer je na jednoj raskrsnici nosio automatsku pušku AK-47, poznatu i kao Kalašnjikov.

Derek Po, vlasnik prodavnice oružja, je izjavio da je u pitanju bio marketinški trik povodom velikog otvaranja njegove radnje. Ta situacija očigledno je shvaćena drugačije od strane zabrinutih prolaznika koji su u velikom broju zvali policiju kako bi prijavili naoružanu bananu.

Policija je stigla na mesto dešavanja, privremeno zadržala Bananamena i izdala nalog zbog kršenja gradskog propisa koji zabranjuje reklamiranje pored puta. Takođe, izgleda da tinejdžeru preti krivična prijava zbog pokazivanja oružja.

Po, vlasnik radnje, je već imao bliski susret sa policijom u decembru, nakon što je primećen kako nosi Kalašnjikov preko leđa u jednom tržnom centru. Obezbeđenje tog centra je bilo prestrašeno, morala je da reaguje i policija, pa je puška bila zaplenjena, a Po optužen za nedolično ponašanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs