Oduševljenje

Snima se nastavak najlepšeg ljubavnog filma: P.S. Volim te!

Hilari Svank pristala da snimi nastavak ovog filma

Vesti
Autor:
Snima se nastavak najlepšeg ljubavnog filma: P.S. Volim te!
Foto: Profimedia

Nastavak knjige "P.S. Volim te" naziva "Postscript" tek je pušten u prodaju, a autorka Sesilija Ahern već je potvrdila da će se po njoj snimati i nastavak popularnog filma. Osim toga, rekla je i da je glumica Hilari Svank pristala da igra u filmskoj adaptaciji nove knjige.

Gostujući u jednoj radijskoj emisiji, književnica je rekla da je holivudska glumica bila među prvim osobama koje su joj se javile nakon što je najavila novu knjigu.

"Bila je jako uzbuđena, htela je da pročita knjigu i rekla je da će me podržati na bilo koji način. Zatim je pročitala knjigu i rekla mi "Želim snimiti ovaj film"", ispričala je autorka.

Iako će se film snimati, obožavatelji će morati još neko vreme pričekati na njegov izlazak jer još nema ni redatelja ni scenarista. Ipak, jedina stvar koja je najvećim fanovima bitna je da da i Džerarld Batler pristane da glumi Gerija.

U knjizi Postscript radnja se događa sedam godina nakon Gerijeve smrti i šest godina nakon što je Holi pročitala njegovo zadnje pismo.

Holi započinje novo poglavlje u životu. Nakon što je gostovala u podkastu u kojem je pričala o Gerijevoj smrti, Holi prilazi skupina smrtno bolesnih osoba koje su nadahnute njenom pričom. Nazivaju se klubom P.S. Volim te i žele da im upravo ona pomogne napisati pisma za njihove najmilije, slična onima koje je njoj ostavio preminuli suprug.

To znači da se Holi opet moram prisetiti tuge i ljubavi prema Geriju što, naravno, vrati određena sećanja, i dobra i loša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs