Proverite!

Maksimalno uživajte u seksu: 3 stvari koje vam garantuju da ste na pravom putu!

Samo strastveni seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće

Škola sexa
21:03h Autor:
Foto: Shutterstock

Seks je vrlo važan segment svake veze, ali ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja


1. Tokom seksa ne marite za izgled


Vođenje ljubavi je strastveni trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećajima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i da li nam se vidi celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte kako imate savršen seks.

 

2. Partneru možete da kažete tačno ono što želite


Seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantuje komunikacija između partnera. Ako se ne libite da partnera usmerite na "pravi put" ili mu pak tokokom seksa savetujete kako da izvede vaše omiljene poze, znajte kako imate savršen seks.

 

6 stvari koje žena ne treba da kaže kad se skine pred partnerom: Upropastićete doživljaj u krevetu!

 

foto: Shutterstock

3. Nakon seksa se osećate opušteno i srećni ste 


Dokazano je da seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Ali to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete skinuti osmeh s lica, osećate kako vam telo bridi i drhti, pa ne možete da se odupreti umoru, znajte da ste imali savršen seks.

 

Najčešće erogene zone na telu: Ovo su okidači za savršen seks!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...