Iznenadite ga

Smeh, češkanje, pogled s leđa: 5 iznenađujućih stvari koje muškarci vole tokom seksa!

Postoje neke sitnice koje ih pale, neke „obične“ stvari koje će ih raspametiti

Škola sexa 01.12.2017. - 22:45h Autor: miss7
Foto: Shutterstock

Slobodno možemo reći da je tajna u detaljima! Naime, možemo biti ludo zgodne, seksepilne, privlačne – ali muškarci ponekad ne padaju kako treba. S druge strane, postoje neke sitnice koje ih pale, neke „obične“ stvari koje će ih raspametiti.

 

Donosimo njih 5 koje zaista iznenađuju.

 

1. Kad ostanemo obučene

Ostavi na sebi što je više moguće odeće. Činjenica da prvo mora pomeriti tvoje gaćice u stranu kako bi mogao da prodre u tebe, ima nešto „zabranjeno“. Jako će ga napaliti ako se pre seksa mora malo „boriti“ za plen.

2. Smeh

Ne da je smejanje u krevetu dopušteno, nego je i poželjno! Pa seks nije ozbiljna prilika poput sastanka! Ako se dobro zabavljate, normalno je da se i smejete ako vam se smeje – osim toga, iskren smeh je pomalo erotičan.

 

3. Pogled s leđa

I fini pogled s leđa može oduševiti partnera! Jednostavno mu za vreme seksa okreni leđa – možeš ga i „zajahati“ tako da mu okreneš leđa. To će mu pomutiti razum.

 

Ovo muškarci žele da znate o seksu: Postani nezamenljiva!

foto: Shutterstock

4. Češkaj mu testise i međicu

Osim njegovog penisa, postoje još neki delovi tela koji žude za pažnjom. Njegove erogene zone – testisi i međica (mesto između korena penisa i anusa) – često su zanemareni. Masaža tih tačaka može rezultirati snažnim orgazmima. Kombinuj lagane pokrete i masažu tih mesta.

 

5. Reci mu šta ti sviđa (a šta ne)

Muškarci se pale na žene koje kažu šta žele. Veruj sama sebi i reci mu gde želiš da te dodiruje, gde da te ljubi. S druge strane mu možeš otvoreno reći šta ti se ne sviđa. Žene koje znaju reći ne deluju neverovatno seksi.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...