Bez razmišljanja

Ginekolog poručuje ženama: Ako vam muškarac kaže ovo o vagini, ostavite ga!

Ako mislite da ste bolesne, idite kod doktora. Ali, ako vaš partner smatra da je veštački miris bolji od mirisa normalne vagine onda oni imaju problem, rekla je doktorka

Sex
21:52h Autor:
Foto: Shutterstock

Kanadska doktorka ginekologije poručila je muškarcima da je potpuno normalno da vagina ima karakterističan miris i da to moraju da prihvate, piše britanski list Independent.

 

Doktorka Džen Gunter kaže da bi žene trebalo da "daju nogu" partnerima koji od njih traže da koriste proizvode za intimnu negu.

 

"Ako mislite da ste bolesne, idite kod doktora. Ali, ako vaš partner smatra da je veštački miris bolji od mirisa normalne vagine onda oni imaju problem", rekla je doktorka. "Govoriti ženi da mogu da budud bolje je tipičan način nametanja idealizovane slike tela i, biću potpuno iskrena, oblik zlostavljanja", istakla je.

 

Da li se vagina sužava zbog nedostatka seksa: U 2 slučaja ona menja oblik i veličinu!

foto: Shutterstock

Brojni lekari već su se izjasnili protiv trenda korišćenja raznih krema za intimnu negu, objašnjavajući da kreme i mirisni proizvodi mogu da oštete osetljivi epitel vagine i da izazovu bolne infekcije.

 

"Vaginu ne treba čistiti, a vulvu vrlo malo", savetuje dr Gunter. Ispričala je da ju je bivši dečko jednom uvredio kada je rekao da joj "vagina ne miriše kako treba".

 

"Kada mi je to rekao, sinulo mi je da se zapravo radi o jednom obliku kontrole koju muškarci često koriste", kaže Gunter. Radi se o istoj taktici kao kada muškarci od partnerki traže da obriju stidne dlake.

 

"Na sreću, ja sam samouvereni stručnjak za vagine, pa mi se upalila lampica i njegovo "oprosti" nabila sam mu u zadnjicu", rekla je doktorka Gunter.

 

Ženama je neprijatno tokom ginekoloških pregleda: A evo kako je doktorima!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...