Iskreno i bez foliranja

Ako tokom seksa radi ove stvari, prava si srećnica: Znakovi koji kažu da te 100% voli!

U ovom slučaju vam savetujemo da ga ne puštate olako iz kreveta i iz života, jer je sigurno najbolji partner kojeg ste ikada imale
Sex
18:00h Autor:
Foto: Shutterstock

Ako kraj sebe imate muškarca koji u seksu redovno radi navedene stvari, savetujemo vam da ga ne puštate olako iz kreveta i iz života. Ovo su znakovi da je vaš partner najbolji kojeg ste ikada imale, bez preterivanja.

 

Uvek se brine da prve doživite orgazam, a kada se to dogodi, onda je to poput erotične scene iz romantične drame koju volite, samo što je pravo i događa se upravo vama.

 

On nikada ne ignoriše vaše erogene zone koje nisu vagina. Osim toga, on tačno zna koji su to delovi tela, čak i bez da ih je guglao pa je svestan da su te erogene zone isto važne kao vagina, ako ne i važnije.

 

Imam 27 godina i seks samo sa matorcima: Podržavam svaku koja to želi da proba!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

S njim možete da isprobate nove stvari, jer se ne boji novotarija, a uz njega se osećate toliko opušteno da mu možete reći svoje najblesavije seksualne fantazije bez da se osećate smešno.

 

Obasipa vas kompliementima bez obzira na sve, bez obzira da li ste smršale ili ste se ugojile.

 

Ljubi vas nakon oralnog seksa. Nije važno ko je bio akter, on samo zna da ste vas dvoje zajedno i da su telesne tečnosti deo dogovora. Ni jedan deo vašeg ili njegovog tela nije mu odbojan.

 

Kažete mu da je najbolji kojeg ste ikad imale i ne lažete. Zaista, zaista ne lažete. Toliko ne lažete da masturbirate dok razmišljate o njemu, a zajedno ste.

 

Ovaj muškarac pronalazi udate žene preko interneta: Sve žele samo seks!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...