Ko god je probao, kaže da je ovo jelo mnogo bolje od bureka!
Sastojci: 275 g lisnatog testa, 150g kisele pavlake, 50 ml jogurta, 30 g parmezana, 100 g šunke, mladi luk, so i biber. Priprema: Lisnato testo staviti u pleh obložen papirom za pečenje i staviti da se peče u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, 10-15 minuta.
Pavlaku, jogurt i parmezan pomešati, posoliti po ukusu i začiniti biberom. Pečeno lisnato testo, premažemo smesom od pavlake, jogurta i parmezana, dodati šunku isečenu na tanke kocke i mladi luk, ponovo staviti u rernu i peći 10-15 minuta.
Izvaditi iz rerne, dodati još malo parmezana sečenog na listiće i služiti toplo uz jogurt ili kiselo mleko.
Kuglice od starog hleba: Preukusan doručak od namirnica koje uvek imate! (RECEPT)