U 3 dl mlakog mleka staviti kašiku suvog kvasca i 100 g šećera.
Ostavite da odstoji par minuta pa dodati 2 jajeta, 2 dl ulja i brašnom zamesiti testo. Testo dobro izraditi i ostaviti da nadođe.
Kad testo nadođe, podeliti na pet delova. Svaki deo razvaljati u krug i isečemo na 8 trouglova. Na svaki trougao testa staviti kašičicu džema i uviti u kiflicu.
Tako uraditi sa svim delovima testa. Kiflice ostaviti da stanu 15 minuta i peći na 200 stepeni dok blago ne porumene.
U međuvremenu skuvati sirup: U posudu staviti šećer i vodu i kuvati 4-5 minuta od vremena kad proključa.
Pečene kiflice tople uvaljivati u topao sirup (kiflice nemojte ostavljati da stoje u sirupu samo provući kroz sirup sa jedne i druge strane) pa posuti kokosom.
Tajni sastojak, zlatni savet: Zbog ovoga će vam testo svaki put narasti kao ludo!