Neobično i ukusno

Aromatični puter

Za ljubitelje nesvakidašnjih obroka
Recepti
19:04h
Aromatični puter
Foto: STIL
  • 30 minuta
  • Srednje teško
  • Za 4 osoba

Sastojci

  • 250 g putera
  • 3 čena belog luka
  • pola veze peršuna
  • Šaka svežeg bosiljka
  • So

Puter stavite u činiju da omekša na sobnoj temperaturi. Dodajte mu seckani peršun i bosiljak, propasirani beli luk, posolite i mutite mikserom ili blenderom dok se svi sastojci ne sjedine. Prebacite na papir za pečenje i napravite valjak od mase, a zatim dobro uvijte krajeve kako ne bi iscurela. Stavite u frižider da se stegne.

Savet

Puteru možete sačuvati svežinu u zamrzivaču do 9 meseci

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs