1. Rernu zagrejati na 170 stepeni. Jaja, med, šećer i cimet kremasto umutiti. Pomešati brašno, prašak za pecivo, bademe i maslac. Pleh prekriti masnim papirom, testo usuti, pa peći 15–20 minuta.
2. Obe čokolade izdrobiti i rastopiti ih na pari. Dodati 40 g margarina u belu čokoladu, a 10 g u crnu čokoladu. Sve dobro pomešati i ohladiti.
3. Žele ili džem od limuna zagrejati. Želatin rastopiti, promešati i u tankom mlazu usuti u žele. Hladiti oko 30 minuta.
4. Zatim testo vodoravno preseći, a ćoškove pravo iseći. Donju koru pričvrstiti prstenom i premazati sa 400 g želea. Marcipan rastanjiti i staviti ga preko želea, pa premazati preostalim želeom. Prekriti drugom korom i ostaviti preko noći u frižideru. Tek tada iseći u manje kocke.
5. Obe rastopljene čokolade zagrejati. Kolače prvo umakati u belu čokoladu, eventualno prekriti šećernim perlicama, pa čekati da se čokolada stegne. Zatim, u sasvim tankom mlazu kolače možete ukrasiti odozgo crnom čokoladom.