Sva sreća

Tata objavio sliku ćerkice: Zahvaljujući njoj, stranac spasao bebi život! (FOTO)

Naravno da su zapljuštali izrazi divljenja prema bebi, ali i jedan komentar pedijatra

Vaše dete & vi
18:58h Autor:
Tata objavio sliku ćerkice: Zahvaljujući njoj, stranac spasao bebi život! (FOTO)
Foto: Imgur

Trebalo je da to bude samo još jedna objava tate zaljubljenog u svoju bebu na društvenim mrežama, ali ova priča ima neverovatan rasplet.

"Prvo kupanje moje ćerkice i nije prošlo baš najbolje", napisao je tata uz fotografiju preslatke bebice umotane u peškir.

Naravno da su na ovo zapljuštali izrazi divljenja prema bebi, ali i jedan komentar pedijatra:

"Da li su joj to oči žute? Meni se čini da da. Iako je verovatno sve u redu, i vidim da cela fotografija ima žuti ton, možda malena ima simptome žutice novorođenčeta. To je uobičajeno u nekoliko prvih nedelja života. Ako su joj oči i koža žućkasti, trebalo bi da je pregleda lekar. Potpis: paranoični pedijatar".

Beba šokirala sve odmah po rođenju: Njene slike opravdano osvojile svet! (FOTO)

Otac je nakon toga odveo bebu kod lekara i ispostavilo se da je "dr paranoik" bio u pravu. Iako gotovo 60 odsto beba rođenih u terminu oboli od žutice i u velikoj većini slučajeva žutica ne ostavlja nikakve trajne posledice, ona može da bude i opasna.

Nivo biliburina koji uzrokuje žuticu mora da bude izuzetno visok pre nego što može da izazove ozbiljne probleme, pa razloga za oprez itekako ima. Tako da, šta god mislili o objavljivanju slika dece po društvenim mrežama, ovaj put možemo reći - sva sreća!

17 godina pokušavali da dobiju decu: Ultrazvuk pokazao 4 bebe, na porođaju usledio šok! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs