Jezivo

Zaspala pored bebe u bolnici samo 15 minuta: Kad se probudila, ugledala je stravičan prizor! (FOTO)

Mlada majka opisala je do detalja najgoru noćnu moru svakog roditelja
Vaše dete & vi 15.01.2017. - 16:52h Autor: fokuzz.com
Foto: Facebook / Lory.lomax

Nakon što je rodila svoju ćerku Lorelaj, Lori Bet Snajder je zaspala, a kada se probudila zatekla ju je najgora noćna mora svakog roditelja!

 

"Najužasnija stvar dogodila se mojoj porodici pre dva dana", napisala je majka Lori Bet Snajder na svom Fejsbuku. "Kao što mnogi od vas znaju, Lorelaj je primljena u bolnicu u Džonsborou, a tokom našeg boravka tamo, moja devojčica je oteta.

 

U vreme incidenta, bila sam jedina sa Lorelaj. Nijedna od nas dve nije spavala duže vreme. Bile smo premorene od silnih ispitivanja i testiranja kako bismo saznali šta nije u redu sa njom. Uspavala sam je, pa sam i sama rešila da malo odspavam. Kada sam se probudila, moje devojčice nije bilo pored mene! U panici sam krenula da je tražim po bolničkim hodnicima i sobama.

 

Trudna mama legla da odmori: Kada se probudila, doživela je šok! (VIDEO)

 

Kada sam je pronašla, bila je u bolničkoj sobi potpuno nepoznate žene, u njenom naručju, a 6-7 sestara stajalo je oko nje i smejalo se sa njom i Lorelaj. Ova žena nije bila sestra, već samo još jedan pacijent ove bolnice.

 

Uzela sam Lorelaj iz njenog naručja i pokupila svoje stvari, jer je kada je uzela Lorelaj uzela i našu torbu, bolnički stalak i krevetac.

 

Mi smo se vratile u našu sobu, tri sestre su me pratile i govorile kako moja beba nije u opasnosti i da gospođa Haris nije mislila ništa loše. Tada sam se okrenula i videla da nas je i gospođa Haris pratila do sobe.

 

Žena i beba mu preminuli na Badnje veče: A onda se desilo božićno čudo! (VIDEO)

 

Ona je ponovo insistirala da ostavim Lorelaj kod nje, kako bih se odmarala. Rekla sam joj da sam u redu i da mi nije potrebna pomoć. Tada su nas ponovo prebacili na intenzivnu negu, kako bismo bile sigurnije, a to odeljenje je imalo i obezbeđenje.

 

Iskreno ne znam kakve su bile namere gospođe Haris, ona je tvrdila da je samo želela da se brine o Lorelaj. Takođe ne znam od čega je ona bolovala i da li se to moglo preneti na moju ćerku.

 

Ljubomorna beba je gledala poljubac mame i tate: Njena reakcija je nasmejala ceo svet! (VIDEO)

 

Ništa ne znam. Ne znam kakva je njena namera sa mojim detetom bila. Ne znam šta je uradila sa njom i koliko je zapravo bila kod nje. Očigledno je da ju je mogao uzeti bilo ko, a prema bolnici u Džonesborou se ne radi o kidnapovanju ukoliko kidnaper nema loše namere.

 

Bez obzira na to kakve su namere, deca se ne smeju uzimati na način na koji je moje dete bilo uzeto. Hvala Bogu, imali smo sreće! Mnogi roditelji nemaju ovoliko sreće koliko smo je mi imali!"

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...