Neverovatni roditelji

Nijedna škola im nije dovoljno dobra: Ispisali decu, prodali kuću, sada putuju svetom! (VIDEO)

Odlučili smo da nikada nećemo prisiljavati naše dečake da idu u školu ili na ispit. Mi nikada ne dižemo glas na njih, pa zašto bi to učiteljima bilo dopušteno, ispričao je otac dvojice dečaka
Vaše dete & vi 21.09.2016. - 13:04h Autor: 24sata.hr
Foto: Printscreen Youtube / Barcroft TV

Pol i Kerolajn King iz Velike Britanije poslednjih 19 meseci putuju svetom sa svoje dvoje dece - sinovima Vinstonom (6) i Henrijem (4). Odlučili su da neće forsirati decu da postanu deo obrazovnog sistema, već će ih sve učiti sami. Smatraju da nijedna škola nije dovoljno dobra za njih. Prodali su kuću i krenuli na putovanje.

 

Kako Japanci u školi od dece prave ljude: Snimak koji je osvojio svet! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / Barcroft TV
Foto: Printscreen Youtube / Barcroft TV

Prva stanica bila je Rumunija, pa su nastavili u Dubai, na Maldive, u Maleziju, Indoneziju, Borneo, Tajland, Laos itd. Obišli su i SAD, Kolumbiju, Španiju, Egipat, Italiju, a poslednju su obišli Češku. Finansiraju se pomoću svoje kompanije koja i dalje posluje u Velikoj Britaniji. Rekli su da ne znaju kada će putovanje da se završi i da njihova deca sada uče mnogo konkretnije stvari od onih u školi i mnogo bolje se zabavljaju.

 

"Na ideju da putujemo svetom došli smo nakon što se Vinston žalio da mu je u vrtiću dosadno, jer je naučio da čita mnogo ranije. Odlučili smo da nikada nećemo prisiljavati naše dečake da idu u školu ili na ispit. Mi nikada ne dižemo glas na njih, pa zašto bi to učiteljima bilo dopušteno", ispričao je Pol (39) dok je njegova supruga Kerolajn (35) dodala da sve što su do sada videli nije im bilo ni najmanje dosadno.

 

Tražim vrtić u kojem tete ne puštaju narodnjake: Status mame izazvao lavinu komentara!

 

Foto: Printscreen Youtube / Barcroft TV
Foto: Printscreen Youtube / Barcroft TV

"Zašto da o znamenitostima, kulturi i istoriji sveta čitaju u knjigama, kada imaju priliku da sve to vide uživo. Sada planiramo da nastavimo putovanje prema Islandu, a potom da odemo u Australiju", nastavila je Kerolajn, a Pol je napomenuo da njihovi sinovi dobijaju više znanja od dece koja svaki dan idu u školu.

 

Ruski vrtić u centru pažnje celog sveta: Ovo je sve što deci treba! (FOTO, VIDEO)

 

Pogledajte video:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...