Pogledajte

Tajna biološka veza: Bliznakinje rodile svoju decu u istom danu! (VIDEO)

Kako stručnjaci ističu, ovo nije ni izdvojen ni toliko redak slučaj i gotovo da bismo mogli da kažemo da se radi o jednom neobjašnjivom rastućem fenomenu
Vaše dete & vi
17:16h Autor:
Tajna biološka veza: Bliznakinje rodile svoju decu u istom danu! (VIDEO)
Foto: You Tube / Printscreen / SWNS TV

Kada se kaže da su blizanci doživotno povezani nekom posebnom vezom najčešće pomislimo da neku telepatiju koja vlada među njima, telepatsku bol, osećaj da je brat/sestra srećan ili tužan, da se nešto veliko dešava jednom od njih, ali dokazi kao ovi zaista nadmašuju sva očekivanja.

Jer zaista nije prvi put da se ovako nešto dogodi - da jednojajčane bliznakinje na isti dan rode svoju decu! A nisu zatrudnele na isti dan.

Najnovije takvo iskustvo dogodilo se nedavno u porodilištu u britanskom gradu Lesteru gde su na isti dan primljene i porođene jednojajčane bliznakinje Natali i Lejni Polson. Porodile su se sa šest sati razlike, ali zanimljivo je da ni jednoj ni drugoj tada nije bio termin. Naime, Lejni je svoju trudnoću prenela nedelju dana, a njenoj sestri Natali termin je bio tek za nedelju dana. Ali čini se da su obe uz pomoć neke tajne biološke veze "odlučile" da rode na isti dan.

Kako je i trebalo da bude u njihovom poretku, Lejni se porodila prva i dobila je malenog dečaka Kartera u 18.17 sati, a Natali kćer Milu Rouz u 00:02. Doduše, neće im pisati isti datum jer je malena Mila Rouz zakasnila par minuta, ali svejedno - koliko su šanse da se nešto takvo dogodi.

Došle na svet držeći se za ruke: Dve godine kasnije i dalje nerazdvojne! (VIDEO)

No, kako stručnjaci ističu - ovo nije ni izdvojen ni toliko redak slučaj. Gotovo da bismo mogli reći da se radi o jednom neobjašnjivom rastućem fenomenu posebno kod jednojajčanih bliznakinja, jer kako ni Natali ni Lejni nisu čak ni planirale da zatrudne u tako malom vremenskom periodu, nisu ni očekivale da će jednoga dana roditi svoju decu u istom danu. I zaista nisu jedine!

Samo od onoga što je završilo u medijima mogli bismo izdvojiti još neke vrlo slične primere:

U junu ove godine u tačno isto vreme - u 1 sat i 18 minuta, ali u drugačijim vremenskim zonama, svoju prvorođenčad su rodile još jedne jednojajčane bliznakinje - Sara Mariuz i Lea Rodžers. Jedna sestra rodila je u Denveru (Colorado), a druga u gradiću La Jola u Kaliforniji.

S malo većom razlikom, od tri dana, prošle godine u junu, u jednoj teksaškoj bolnici zabeležen je sličan događaj kada su takođe jednojajčane bliznakinje Keren i Keti Escobar, rodile svoju decu.

Sve su one vrlo srećne što su u isto vreme postale majke jer ionako su u životu gotovo sve radile zajedno. A, da se fenomen može pripisati i "običnim" sestrama imamo i takav primer jer su pre tačno godinu dana čak tri sestre u vrlo slično vreme objavile svoju trudnoću tako da su ove godine sve tri postale ponosno majke i tetke.

Nije li to zaista predivno?

Ruski pedijatar poručuje roditeljima: Između privatnog i državnog vrtića, izaberite ovo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs