Talenat ne zna za godine

Najčarobnija manekenka ikada: Sa samo 4 godine i mnogo mamine mašte (FOTO)

Mala Majhem i njena mama Ejndži krenule su u pravu malu dizajnersku avanturu - pravljenje haljina od papira
Vaše dete & vi
19:28h Autor:
Najčarobnija manekenka ikada: Sa samo 4 godine i mnogo mamine mašte (FOTO)
Foto: Instagram / 2sisters_angie
1 / 21 Foto: Instagram / 2sisters_angie

Spoj kreativnosti i truda idealna je kombinacija za uspeh, a da talenat nema veze sa godinama, pravi je primer 4-godišnja Majhem.

Uz potpunu podršku mame Ejndži, devojčica je pokazala neverovatno interesovanje za modu koje je pretočila u, ni manje ni više, jedinstvene haljine od papira.

Sve je počelo kao igra, ali se pretvorilo u više od očekivanog. Ova mala čarobnica i njena mama krenule su u pravu malu dizajnersku avanturu - pravljenje haljine od papira.

"Inspiraciju pronalazimo gde god da odemo. Na primer, "ajkula" haljina nastala je nakon Majhemine prve posete akvarijumu. Takođe, ona pronalazi ideje i iz crtanih filmova i knjiga koje čitamo, kao što su Mini Maus, Moj mali poni i kraljica Elza iz crtanog Frozen, a ponekad ja na Guglu pronađem fotografije sa Dodela nagrada, pokažem joj, a onda ona izabere koju će da napravi", objasnila je mama Ejndži za Hafington post.

Za njih granice ne postoje, te su vrlo vešto napravile prave kopije haljina koje su slavne dame nosile na crvenom tepihu, poput onih koje smo videli na Keti Peri, Lupita Najongo, Dženifer Lorens i Tejlor Svift.

Preostale fotografije pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs