nove generacije

Posle indigo dece, stižu i kristalna: Nemojte ih sputavati, evo po čemu se razlikuju od ostalih!

Ona su tu da nas vrate moralnim vrednostima

Vaše dete & vi
Autor:
Posle indigo dece, stižu i kristalna: Nemojte ih sputavati, evo po čemu se razlikuju od ostalih!
Foto: Shutterstock

Psihologija još nije načisto sa ovim fenomenom, ali definitivno, kao čovečanstvo doživljavamo evoluciju. O indigo deci, već je dosta pisano, a neretko su teme bile začinjene i teorijama zavere. Zapravo se radi posebno nadarenoj deci koja svet vide u drugačijem svetlu, miroljubiva su, ali ne i autistična kako neki smatraju.

No, nova generacija "kristalne dece" pojavljuje se od 1995, a od indigo dece razlikuju se po temperamentu. Ona su takođe tiha i smirena, ali imaju povreme ispade ljutnje. Ovaj termin su dobili zahvaljujući svojoj kristalnoj i čistoj auri.

Evo zašto deca u Nemačkoj nose pelene do pete godine, a cuclu ne vade iz usta!

foto: Shutterstock

Ova deca nas nagone na razmišljanja, kreativni su i često umetnički nadareni. Karakteriše ih više empatije i saosećanja za druge, komunikativni su, a glavna osobina im je iskrenost i istina ma kakva da je. Oni će je prihvatiti, ali i iznositi bez zadrške.

Takođe, individualci su i ne treba ih sputavati jer retko i gotovo nikada neće krenuti stranputice. Od njih možemo mnogo toga naučiti, ona su tu da nas vrate moralnim vrednostima i pored njih se osećamo sigurno i nekako posebno. Njihovo društvo deluje umirujuće na svakog.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs