Roditelji, pažnja

Obucite dete od glave do pete za malo novca: Odličan kvalitet, super cena! (FOTO)

Sjajni popusti u vašoj omiljenoj radnji

Vaše dete & vi
Autor:
Obucite dete od glave do pete za malo novca: Odličan kvalitet, super cena! (FOTO)
Foto: Promo

Iako smo mi možda odrastali drugačije, današnja deca i te kako primećuju lepotu stvari koje ih okružuju. Već negde od treće godine počinju sami da biraju i govore šta im se dopada, a šta ne.

Devojčice, ali i dečaci žele da nose lepu odeću na rođendane, u vrtić, školu, igraonicu, a i roditelji uživaju kada vide svoje “male manekene” moderno obučene, jer, priznaćete - ništa slađe od devojčice u prelepoj haljinici ili farmerkama s tregerima i modernoj bluzici, dečaka u pantalonicama sa tregerima i košuljici...

Ipak, roditelji su na najvećim mukama kada je u pitanju dečja odeća - sve je tako slatko i neodoljivo, najradije bi odneli čitave police iz prodavnice, ali mora da se misli na kućni budžet, jer garderoba za najmlađe često dosta i košta, a toliko toga treba kupiti.

Baš da bi roditeljima olakšali te muke i omogućili im da lepo obuku svoje mališane od glave do pete, a da pritom novčanik ne trpi, H&M je pripremio sniženje od 20 odsto na celokupnu dečju kolekciju!

Da bismo vam dodatno olakšali, predstavljamo vam neke od najlepših komada i odevnih kombinacija za vaše male manekene!

Kombinacija za devojčicu za vrtić, rođendan, šetnju...

foto: Promo

Osnovna kombinacija: Roze džemperić (1499 rsd), cvetna majica (599 rsd), šorc sa tregerima (1699 rsd), ukupno 3.797, sa aktuelnim popust od 20 %, ukupna cena je 3.037 rsd!

Ako želite da vaša devojčica bude prava mala damica, tu je i prelepi šešir (899 rsd), moderne mokasine (1199 rsd) i naočare (599).

1 / 5 Foto: Promo

Puna cena odeće sa navedenim dodacima iznosi 6.494, ali vam se na kasi odobrava popust od 20 %, pa će ukupan račun biti 5.195 rsd!

Kombinacija za svaku priliku za malog džentlmena

foto: Promo

Osnovna kombinacija: Žuta košulja (1.199 rsd), farmerke (1.699 rsd), patike (2.199 rsd), ukupno 5.097, sa aktuelnim popust od 20 %, ukupna cena je 4.077 rsd!

Uz ovu kombinaciju odlično se slaže moderan kačketić (1.199 rsd), a tu su i uvek neophodne prave muške čarapice (5 pari za 1.199 rsd).

1 / 5 Foto: Promo

Uz ove dodatke puna cena bi bila 7.495 rsd, ali sa obračunatih 20 % popusta na kasi, sve zajedno ćete platiti 5.996 rsd!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs