Neodoljivi džin

Vučjak ugledao mače na dnu stepeništa: Njegova reakcija oduševila ceo internet! (VIDEO)

Teni je nemački ovčar koji je dobio novog prijatelja – mače. Oni zajedno pokušavaju da se popnu uz stepenice, ali mače ima problem jer je premalo

Ljubimci
16:33h Autor:
Vučjak ugledao mače na dnu stepeništa: Njegova reakcija oduševila ceo internet! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / DailyPicksandFlicks

Od početka vremena, mačke i psi nikada nisu imali normalne odnose i stalno bi bili u konfliktu. Iako je to istinito za veliki broj slučajeva, u nekim slučajevima to ipak nije baš tako, pogotovo ako žive u istoj kući.

Teni je nemački ovčar koji je dobio novog prijatelja – mače. Oni zajedno pokušavaju da se popnu uz stepenice, ali mače ima problem jer je premalo. Teni je pokušao da podigne mače uz prvu stepenicu, ali ga je vlasnica opomenula da bi ga pustio da sam proba.

Usvojeni pitbul je uvek bio tužan: Sve se promenilo kad su se pojavili ovi mačići! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / DailyPicksandFlicks

Kada je mače ponovo pokušalo, Teni je ipak odlučio ponovo da mu pomogne. Teni je ili jako nestrpljiv ili ne može da gleda svog malog prijatelja kako ne uspeva da uradi ono što želi. Nakon što je ponovo bio opomenut, uradio je nešto nezamislivo.

Zgrabio je mačića za vrat i podigao ga. Mače nije znalo šta se dešava, pa je pokušalo da se izvuče ali nije uspelo. Teni ga je čvrsto, ali oprezno uhvatio ustima i podigao ga. Ubrzo nakon toga mače se samo predalo i pustilo Tenija da radi šta je naumio.

Beba zaplakala u krevecu: Mama odmah zgrabila kameru da snimi šta pas radi! (VIDEO)

Pogledajte šta je Teni uradio u ovom videu i podelite sa prijateljima:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs