Gotova za manje od pola sata

Najjeftinija i sve popularnija jelka: Hit novogodišnja dekoracija! (VIDEO)

Ako imate lampice od prošle godine, ne morate da kupujete jelku! Pogledajte kako se pravi jeftina, a raskošna novogodišnja jelka od lampica...

Enterijer 17.12.2017. - 13:28h Autor: Lepa & Srećna
Foto: Printscreen Youtube / 3M UK & Ireland

Kupovina jelke je uglavnom skup i često naporan posao, ali ako imate lampice od prošle godine jelka vam uopšte i ne treba, piše Lepa & srećna.

 

Na Internetu se pojavila hit dekoracija koju su isprobale svetske poznate blogerke, a idealna je za porodični dom. Reč je o jelki od lampica!

 

Ako imate lampice i ukrase od prethodne godine, ova jelka biće spremna za manje od pola sata. Prvobitna ideja za izradu jelke jeste da se na drvenoj ploči, koja može da se postavi uspravno, zakucaju ekseri, a zatim da se na njih zakače i poređaju lampice u obliku jelke.

 

Uzela stari žičani ofinger i kugle za jelku: Krajnji rezultat će vas oduševiti! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / 3M UK & Ireland

Drugi način je da je da jelku od lampica postavite na zid, a ukoliko ne želite da bušite zid onda možete da iskoristite čvršće plastične kukice koje se lepe na zid. Pored kukica za lampice, dodajte i nekoliko da zakačite raznobojne ukrase za jelku.

 

Ova jelka je vrlo laka za izradu, a najbolje od svega što tokom pravljenja i skidanja jelke nećete napraviti veliki nered u kući. Ovo je idalna jelka i za porodicu sa decom, jer sa ovakvom dekoracijom ne morate da se plašite povreda.

 

Pogledajte u video prilogu kako da napravite jelku od lampica!

 

Najmirišljavija praznična dekoracija u vašem domu: Kako i zašto da napravite sušene citruse! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs