ODuševiće vas

Počela da lepi štapiće cimeta na običnu sveću: Za 5 minuta napravila genijalnu stvar! (FOTO)

Umesto da trošite novac na skupe ukrase i detalje, mi vam predlažemo da napravite elegantan, mirišljav i unikatan ukras koji će sigurno ulepšati svaki prostor u kući

Enterijer 05.12.2017. - 15:41h Autor: Lepa & Srećna
Foto: Printscreen Youtube / Sarah Milton

Kuća ispunjena novogodišnjim dekoracijama donosi prazničnu čaroliju u dom i predstavlja radost za svakog člana porodice, piše Lepa & srećna.

 

Umesto da trošite novac na skupe ukrase i detalje, mi vam predlažemo da napravite elegantan, mirišljav i unikatan ukras koji će sigurno ulepšati svaki prostor u kući.

 

Mali projekat koji nam se toliko dopao je mirišljiva sveća sa cimetom. Ako ste mislili da je reč o običnoj mirišljavoj sveći, varate se, jer ova sveća osim božanstvenog mirisa izgleda vrlo dekorativno, a verujemo da je možete napraviti za najviše 10 minuta.

 

Mali kućni trikovi koje ćete od sada uvek koristiti: Za svaki deo vašeg doma! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Sarah Milton

Za ovaj mini novogodišnji projekat potrebna vam je mirišljava sveća (preporučuje se sveća sa mirisom vanile), pištolj za lepljenje plastikom (može i običan lepak ili konac), štapići cimeta i ukrasna traka.

 

Sveću obložite štapićima cimeta, kao na snimku. To ćete najbolje izvesti korišćenjem pištolja za lepljenje plastikom, ali ukoliko nemate taj alat, možete štapiće lepiti običnim lepkom ili ih vezati koncem ili kanapom oko sveće.

 

25 najjeftinijih iznenađenja: Svako može da napravi ove poklone! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Sarah Milton

Kada je sveća obložena cimetom, preko sredine zalepite ili zavežite ukrasnu traku (za nju zalepite ili ubacite zvezdasti anis, šišarku ili drugi ukras po želji). Iznenadiće vas koliko brzo ste napravili ovaj ukras, a posebno će vas oduševiti njegovo lako uklapanje u novogodišnji enterijer i čaroban miris koji se širi kroz celu kuću.

 

Nadamo se da ćete uspešno napraviti svoju čarobnu sveću sa cimetom i da će vam doneti predivne mirise i lepotu u dom tokom praznika. Srećno!

 

Najslađa dekoracija stola ove sezone: Jelkica od salvete gotova u nekoliko poteza! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs