Isprobajte i vi

Stvari koje privlače nesreću i siromaštvo u vaš dom: Nikada vam ne bi palo na pamet!

Dobra energija u domu postiže se ako je prostor harmonizovan. Prostor treba da probudi želju u nama da se vratimo u njega
Enterijer
19:32h Autor:
Foto: Shutterstock

Pretrpan prostor stvara otežanje u komunikaciji i proizvodi loše energetske vibracije, ali ni manjak nije dobar. Uvek treba da harmonizujete prostor, jer vaš dom ste vi.

 

Ako imate osećaj da vas prostor "tera", to znači da morate da ga oplemenite, razveselite postavljanjem detalja koji pozivaju na boravak. Dobra energija u domu postiže se ako je prostor harmonizovan. Prostor treba da probudi želju u nama da se vratimo u njega. Previše zemljanih boja (smeđi tepih, na primer) u centru doma, vraćaju na prošle događaje i stalno se priča o prošlosti.

 

Nesreća vas prati zbog ove 3 stvari: Morate što pre da ih se otarasite!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Stakleni zidovi, i uopšte velike staklene površine, povezuju s prirodom i eksterijerom, ali tu je potreban veliki oprez. Previše stakla izaziva umor, a moguće su i povrede i štete ako se stakla razbiju.

 

Staklena posuda za novac - stavljati samo krupne novčanice.

 

Crna posuda za novac pretvara energiju u jedan korak dalje - za spoljašnje i unutrašnje bogatstvo. Zavisi od toga šta se u posudama nađe, to će se i ostvariti. Ne treba ih držati ni na dohvat ruke, jer će se stalno uzimati ostavljeni novac za sreću.

 

Privlače nesreću, siromaštvo i bolest: Rešite se što pre ovih kućnih navika!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Slike u domu

 

Slika starog čoveka nagoveštava dugovečnost. Slikom vodopada prizovite uspešnu karijeru. Slike s vatrenim bojama pomažu da se podstakne veći ugled. Slike mladog, zelenog drveta pomažu da se stvori obilje. Slika feniksa pomaže da se stvori široki put u životu.

 

Ako vam je neko obećao da će za vas skinuti dugu s neba, onda se sigurno malo šalio, jer dugu niko nikad nije dodirnuo, niti spustio na zemlju. Ali bi bilo dobro da u domu imate sliku duge. Ona uvek usrećuje ljude i njenih sedam spektakularnih, svetlećih boja znače čaroliju i novi, lepši život.

 

Staro srpsko verovanje: Šta nikako ne smete da dozvolite u svojoj kući!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...