Svaka žena treba da zna

Bez imalo ukusa i stila: Ovih 8 stvari treba da izbacite iz kuće!

Karneri, resice, pink ukrasi! Nipošto ne preterujte sa ženstvenim detaljima koji mogu biti odlični dok ostanu zaista detalji
Enterijer 09.04.2016. - 12:47h Autor: lisa.rs
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Dizajneri tvrde da vaš dom može otkriti sve o vama. Prenosimo vam savete najboljih dizajnera po izboru poznatog časopisa Elle Decor o tome šta jedna dama s puno ukusa ne bi smela da drži u svom enterijeru, piše Lisa.rs.

 

Previše ženstvenih detalja

 

Karneri, resice, pink ukrasi! Nipošto ne preterujte sa ženstvenim detaljima koji mogu biti odlični dok ostanu zaista detalji. „Čitav stan u pink boji? Nipošto!“, kaže dizajnerka Nikol Fuler.

 

Aranžmani od veštačkog cveća

 

„Ako ugledam u vašem domu aranžman od svilenog cveća, to za mene znači samo jednu poruku – odustala sam od svega i za mene više nema nade“, tvrdi Suzan Ferije.

 

Biljka koja štiti telo i dušu: Raskošni cvet čuva kuću od zla, skida magiju! (FOTO)

 

Plišane životinje (naročito na krevetu)

 

„U domu jedne žene mora biti jasno da odiše ljubavlju“, kaže dizajner Džon Kol. „Međutim, to ne uključuje i uspomene iz detinstva. Ako ste odrasla devojčica, poklonite svoje igračke onima koje još nisu odrasle!

 

Uramljene poruke, naročito one koje su inspirativnog karaktera

 

„Još ako su izrađene goblenom, poruke u stilu – život pripada samo tebi – poručuju da je osobi neprekidno potrebna pomoć i podrška“, kaže Suzan Ferije.

 

Kozmetički proizvodi na svakom mestu

 

Ako ih ima u kupatilu, na komodi u dnevnoj sobi, pred ogledalom u predsoblju, to je već dizajnerski problem. „Zaista nije neophodno da svako ko vam uđe u kuću stekne punu sliku o tome koliko kozmetike i šminke vi upotrebljavate“, kaže dizajner Rajan Vajt.

 

Pogledajte šta je napravila od staklenih tegli: Fenomenalan trik! (FOTO)

 

Kolekcije lutaka

 

Zbirke igračaka, generalno, a naročito lutaka, pokazuju da ste zauvek ostali zarobljeni u detinjstvu, misli M. A. Alen. „Doživljaj je jeziv, a naročito odbija muškarce“, kaže ova mlada dizajnerka.

 

Porodične fotografije pored kreveta

 

Dizajneri imaju samo dve reči za to: nimalo seksi! Mnoštvo fotografija kućnih ljubimaca. „Koliko god da su slatki, ako ispunite zid njihovim slikama, to nikad ne ispadne dobro“, kaže Fulerova.

 

Uspomene iz srednje škole

 

Dizajneri su i tu nemilosrdni: ti su dani prošli! Mnogo rasparenih komada nameštaja. Dom u kojem ima mnogo rasparenih komada deluje konfuzno. Jedan do dva „stil brejkera“ su sasvim prihvatljivi i čine enterijer dinamičnim.

 

Čarapu je napunila pirinčem: Oduševiće vas kada pogledate zašto! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...