Da i stanodavac bude zadovoljan

Uredite iznajmljen stan: 5 načina za dekoraciju

Ogledala, velike slike, praktične nalepnice za zid, svetlije boje i zanimljivi detalji savršeno su rešenje da od stana napravite pravu malu oazu mira i sreće
Enterijer
13:00h Autor:
Uredite iznajmljen stan: 5 načina za dekoraciju
Foto: Shutterstock

Ne poseduju svi svoju kuću, ali svako može da bude vlasnik svog ličnog stila uređenja. Ako živite u iznajmljenom stanu, onda najverovatnije postoji mogućnost da stanodavac neće biti zadovoljan ako neke stvari radite na svoju ruku. Međutim, postoje sitnice koje možete uraditi bez problema. Evo i koje su to.

Optički povećajte životni prostor uz pomoć ogledala. Osim što nisu skupa, ogledala stvaraju efekat prostranijeg doma. Ako posebnu pažnju posvetite odabiru zanimljivih ramova, daćete jedinstven izgled ovom klasičnom dekoru. Najvažnije od svega, ogledala veoma lako možete da pomerate i premeštate bez većih radova na zidovima.

Manji prostor se veoma brzo popuni. Umesto da stavite više manjih slika na glavni zid, postavite jednu veliku sliku. Što veća, to bolje. Krajnji rezultat? Imaćete utisak da je prostorija veća nego što, zapravo, jeste.

Zidove ofarbajte svetlijom bojom, jer ćete na taj način stvoriti prostran i opuštajući ambijent. Ako ne možete da priuštite (ili nemate “dozvolu” za) ugradnu rasvetu, lampe će učiniti pravo čudo.Bojenje zidova, kod nekih iznajmljenih stanova, nije najbolja opcija. Dekorativne nalepnice za zid su u ovakvim situacijama odličan izbor. Lako se nanose i još lakše skidaju, a obogatiće svaku prostoriju bez ostavljanja tragova na zidovima.

Naravno, jedan od najlakših načina da osvežite životni prostor je da u njega unesete zanimljive detalje. Ramovi za slike, neobične figure, vaze i mnoštvo drugih malih, ali veoma bitnih detalja, napraviće od vašeg doma pravu malu oazu mira i sreće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs