TARA JE KUPILA 3 JUTRA ZAPUŠTENE ZEMLJE SA KUĆOM U KOJU NIKO NIJE UŠAO 12 GODINA: Sada je ovo imanje SRPSKI SAN

Tara je sa mužem Džonom odlučila da se skrasi u Portugaliji, pa je par kupio zapušteno imanje koje je u roku od godinu dana sredio do neprepoznatljivosti

Enterijer
Autor:
TARA JE KUPILA 3 JUTRA ZAPUŠTENE ZEMLJE SA KUĆOM U KOJU NIKO NIJE UŠAO 12 GODINA: Sada je ovo imanje SRPSKI SAN
Tara je kupila 3 jutra zapuštene zemlje i od nje napravila san, Foto: Printscreen/youtube

Nedavno smo pisali o mladom bračnom paru koji je kupio kuću na Siciliji za 1 evro. A danas vas vodimo u Portugaliju, gde će nam Tara objasniti kako se živi na imanju u jednom selu.

Tara i Džon su svetski putnici koji su proputovali preko 190 zemalja, da bi se na kraju skrasili u Portugaliji na zapuštenoj farmi koju su kupili.

Pošto su dobili dva sina, Krusoa i Sojera, odlučili su da ih vaspitavaju daleko od gradske vreve, zato su i postali vlasnici 3 jutra zemlje.

Na ovom zemljištu ih je "sačekala" glavna kuća i par propratnih objekata, a prethodni vlasnici su ostavili mnogo smeća i mnogo "blaga". Tara i Džon su odlučili da bace samo ono što nikako ne mogu da iskoriste, a sve ostalo su reparirali i prilagodili sebi.

Tara
foto: Printscreen/youtube

Mladi bračni par se trudi da sve urade sa svojih 10 prstiju, a za savete pitaju lokalno stanovništvo. U međuvremenu su kupili kokoške, ali i zasadili baštu, vinograd i voćnjak, kako bi što više benefita imali od svog imanja.

Ako pitate mlade bračne parove u Srbiji da li bi voleli ovako da žive, većina će bez razmišljanja reći DA. Ali koliko je ovakav način života realan u Srbiji?

Ukoiko imate neki posao koji vam donosi kakvo takvo primanje i ako taj posao možete raditi u blizini sela u kojem živite ili online - ono bez čega se ne može na selu svakako su škola, Dom zdravlja, prodavnica...

Sve dok nemate osnovne uslove za život i rad na selu, ovakav san je naizvodljiv.

Tara
foto: Printscreen/youtube
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs