Promo

SNIŽENJA KOJA MNOGO ZNAČE – RADNE SOBE ZA NOVE IDEALNE POČETKE!

Sredite svoj dom ili kancelariju po najpovoljnijim cenama!

Enterijer
Autor:
SNIŽENJA KOJA MNOGO ZNAČE – RADNE SOBE ZA NOVE IDEALNE POČETKE!
Foto: Promo

Kreiranje radnih navika nije lak zadatak, pa je posle duže letnje pauze povratak u školu prilično stresan, kako za učenike i studente, tako i za roditelje koji na sve moguće načine pokušavaju da ih motivišu. Svi ovi izazovi su još i veći ukoliko u kući nema namenskog prostora ili odvojene sobe za obavljanje zadataka i učenje.

Ukoliko planirate u skorije vreme da kompletno opremite ili osvežite sobu vaših školaraca ili studenata, ili možda uredite radni kutak koji može koristiti više članova vaše porodice, SJAJNA VEST je da je u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, tokom avgusta, više od 50 artikala za opremanje radne sobe na popustu i do 40%, dok je, za opremanje dečije sobe, preko 100 artikala na odličnom SNIŽENJU.

Prilikom opremanja sobe za decu mlađeg uzrasta dominantne boje su najčešće plava i roze, pa tako možete odabrati dečiju sobu MAŠA u kombinaciji belog i roze ili belog i plavog dekora, ili pak sobu u belom drvo dekoru, koja se može uveseliti raznim dekorativnim detaljima, poput dečije sobe TINA, a koja je do 26. avgusta na pospustu od 47% i iznosi 19.990 dinara.

Forma Ideale
foto: Promo

Za starije školarce, tinejdžere i studente, izuzetno je važno da sami odaberu stil u kome žele da urede svoj radni prostor, ali ono čime sasvim sigurno možete da im pomognete su ideje za pametne kupovine sa stilom.

Kako je pre svega potrebno odabrati adekvatan radni ili kompjuter sto, imamo izuzetne predloge za vas, koji će sasvim sigurno odgovarati svim specifičnim zahtevima mlađih članova porodice sa kojima se sretnete.

Radni sto SEAFORD 89481 modernog dizajna, u industrijskom stilu, tokom mesečne akcije LETNJA INSPIRACIJA ZA VAŠ DOM snižen je za 67% i trenutno je u prodaji po ceni od 2.990 dinara. Uz ovakav sto možete staviti klasičnu kancelarijsku stolicu NF-126 , dostupnu u dva dezena, po ceni od 3.990 dinara.

Malo klasičnija preporuka, bila bi radni sto BILLA u belom drvo dekoru po ceni od 8.990 dinara, uz koji bi se odlično uklopila kancelarijska stolica KJDC566, po ceni od 5.990 dinara, dostupna u dva dezena, kao NOVO u asortimanu Forma Ideale.

I ono što sasvim sigurno vredi izdvojiti iz ponude je novi model kompjuter stola BLETCHLEY, dostupan u tri drvo dekora, uz koji sjajno pristaje kancelarijska fotelja FY-3505, kompjuter stolica CANYON FR ili kompjuter stolica FISH , a koje će biti odličan izbor za opremanje radnog, ali i gejming kutka.

Forma Ideale
foto: Promo

Pored predloga koje smo izdvojili za vas, u ponudi je veliki izbor kompjuter i radnih stolova, radnih, kompjuter i gejming fotelja i stolica, otvorenih polica, a tokom mesečne akcije do 26. avgusta, će biti dostupni po izuzetno povoljnim cenama, kako u Forma Ideale salonima, tako i u Internet prodavnici. Ukoliko niste u mogućnosti da opremite celu dečiju ili radnu sobu za vaše tinejdžere i studente, ne propustite ovu priliku da ih obradujte bar malim osveženjem.

Za sve one koji požure u Forma Ideale do 13. avgusta očekuje ih nedeljna akcija „BACK TO SCHOOL“ sa sjajnim pogodnostima.

Ono što može obradovati sve lojalne kupce Forma Ideale je dodatnih 5% sniženja uz Loyalty karticu, a ukoliko vi želite dodatnih 5% na vašu kupovinu, na sajtu Forma Ideale možete pogledati uputstva kako možete doći do svoje Loyalty kartice.

Pored aktuelne akcije sniženja u kategoriji nameštaja za opremanje radnih i dečijih soba, očekuje vas i mesečna akcija, a tu su i ostale mogućnosti za uštedu koje iz meseca u mesec nudi Forma Ideale kroz svoje akcije.

Ukoliko ste odlučili da osvežite dom, ne propustite SNIŽENJA, a sve to po idealnim uslovima kupovine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs