NAJBOLJA SNIŽENJA NA IDEALNOM MESTU ZA VAŠ NAMEŠTAJ!

Kupovina proizvoda na sniženjima je pametna kupovina, jer čak i kod onih sitnijih ili svakodnevnih artikala koje su deo naše potrošačke korpe, a na kojim uštede realno nisu velike, istrajnost u biranju najpovoljnije ponude, može se, i te kako, osetiti u kućnom budžetu.

Enterijer
11:53h Autor:
NAJBOLJA SNIŽENJA NA IDEALNOM MESTU ZA VAŠ NAMEŠTAJ!
Foto: Promo

Prilikom većih ulaganja u dom, sa druge strane, važno je uvek misliti da uštede budu što veće, ali i da odnos cene i kvaliteta bude zadovoljavajući.

Upravo ovakva sniženja, ona koja su „pametan“ izbor za kupce, jer daju mogućnost značajne uštede, ali i odličnog odnosa cene i kvaliteta, iz meseca u mesec nudi nam Forma Ideale kroz svoje akcije. Ovoga meseca, akcija IDEALNO MESTO ZA VAŠ NAMEŠTAJ, daje mogućnost kupovine preko 450 artikala na sniženju, sve do 03. juna. Upravo ovo može biti idealna prilika za vas da odaberete neki od komada nameštaja čija će kupovina osvežiti vaš enterijer.

Forma ideale
foto: Promo

Bilo da se odlučite za kupovinu u nekom salonu Forma Ideale, koji se nalaze u 36 gradova u Srbiji (porodajnu mrežu pogledajte OVDE) ili iz udobnosti svog doma, putem Forma Ideale Internet prodavnice na sajtu www.formaideale.rs, možete iskoristiti povoljnosti plaćanja i tako dodatno olakšati kupovinu za koju ste se odlučili. Ono što dodatno može obradovati sve lojalne kupce Forma Ideale je dodatnih 5% sniženja uz Loyalty karticu, a ukoliko i vi želite da postanete deo Forma Ideale Loyalty kluba, na sajtu Forma Ideale možete pogledati instrukcije kako možete doći do svoje Loyalty kartice.

Pre nego što sami pogledate kakve povoljnosti vam nudi akcija IDEALNO MESTO ZA VAŠ NAMEŠTAJ izdvajamo ono što bi posebno moglo da vas obraduje iz aktuelne akcijske ponude Forma Ideale.

Ukoliko želite da na najbolji način osvežite dnevni boravak, predlog za idealnu kupovinu je ugaona garnitura GALAXY, dostupna u tri dezena, koja tokom aktuelne akcije iznosi samo 58.990 dinara, na sniženju od značajnih 37%. Ova ugaona garnitura poseduje mogućnost pretvaranja u ležaj za spavanje površine 215x125cm, poseduje kutiju za odlaganje posteljine, a i ima mogućnost odabira ugla pri montaži.

Ako razmišljate o idealnoj TV polici, TV polica BINGO sa sniženjem od čak 61%, i koja tokom aktuelne akcije iznosi 2.990 dinara, izuzetno je praktično i moderno rešenje, i sasvim sigurno će u vaš dnevni boravak uneti željeno osveženje.

Opremanje kuhinje može da bude veliki izazov, a tokom ove mesečne akcije Forma Ideale vam među artiklima sa najboljim cenama nudi kuhinju INES 200 (200 cm širine), u kombinaciji sonoma hrasta i „latte“ dekora, za 29.990 dinara, uključujući i radnu ploču. Svojim dizajnom koji je u skladu sa trendovima u enterijeru učiniće ambijent prijatnim i praktično organizovanim. U ovu kuhinju možete odlično uklopiti i trpezarijski sto DOMUS 135x80 u istoj kombinaciji drvo dekora, po ceni od 5.990 dinara, što je 53% snižena cena od redovne.

Forma ideale
foto: Promo

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj MERI, po ceni od 49.990 dinara, uz koji bi se sjajno uklopio i garderober NAVARA 245 OG, koji je na akcijskoj ceni 44.990 dinara. Garderober je u dekoru artisan hrasta i predstavlja model garderobera savremenog dizajna, a njegovoj praktičnosti doprinosi i prostrano ogledalo pozicionirano na jednim kliznim vratima. Unutrašnjost se sastoji od segmenta sa policama u levom i desnom delu, kao i segmenta sa garderobnom šipkom u središnjem delu.

Ukoliko opremate sobu za vaše najmlađe, predlažemo da razmislite o ležaju GREGORY za samo 29.990 dinara, koga odlikuju ugradni dušek i kutija za posteljinu, a predlog su i povoljnosti za kupovinu radnih i kompjuter stolova, kao i najbolja cena izuzetno komforne kompjuter stolice CANYON FR koja iznosi 17.990 dinara.

Sve ostale povoljnosti koje ova akcija pruža možete pogledati na sajtu Forma Ideale, a možete preuzeti i aktuelni akcijski PDF katalog!

Ukoliko razmišljate o tome da kompletno preuredite stan, a da pri tome dobijete konkretne predloge za uređenje, kao i da vidite koliko košta opremanje stana od 45m2 i 30m2, dizajneri enterijera Forma Ideale su napravili za vas predloge opremanja stanova, i to baš artiklima čije su cene snižene na trenutnoj mesečnoj akciji!

Budite u toku sa dešavanjima na internet sajtu www.formaideale.rs i naravno iskoristite sjajne akcijske ponude!

(Promo)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs