Sjajna sniženja za opremanje idealne bašte!

Dolaskom proleća, pa sve do kasne jeseni, slobodno vreme najviše volimo da provodimo u baštama i na terasama. To su naše male oaze i mesta za najlepše opuštanje i pravo uživanje, posebno kada su lepo uređene i ušuškane

Enterijer
Autor:
Sjajna sniženja za opremanje idealne bašte!
Foto: Forma Ideale

Kako biste uživali u potpunosti, važno je da osmislite kako ćete urediti baštu ili terasu, ali isto tako i koja vrsta nameštaja je najpogodnija za vaš prostor.

Ukoliko ste rešili da ovog proleća kreirate vašu oazu iz snova i opremite baštu ili terasu, donosimo SJAJNU VEST da je u Forma Ideale baštenski nameštaj na odličnom POPUSTU.

Za male terase i balkone praktični su baštenski setovi, poput seta ROME koji je pravo atraktivno rešenje za opuštanje. Trenutna akcijska cena mu je 26.990 dinara, a sastoji se od stola i dve baštenske stolice, a možete dodati još neke dekorativne elemente ili suncobran, kako biste boravak na terasi učinili što prijatnijim.

Ukoliko imate veću terasu ili baštu, samim tim i više prostora, vaš izbor mogu da budu veći baštenski setovi ili garniture. Baštenska garnitura SANTORINI, po akcijskoj ceni od 41.990 dinara, idealna je za uživanje u bašti tokom lepih dana, a sastoji se od dve baštenske fotelje, dvoseda i stola sa osnovnom i pomoćnom površinom za odlaganje omiljenih časopisa. Dekorativni detalji, poput moderno dizajnirane saksije FINESA, dodatno će doprineti lepom izgledu ambijenta.

Forma ideale
foto: Forma Ideale

Za prave hedoniste komad nameštaja poput ljuljaške ili fotelje za opuštanje je nepogrešiv izbor i svakako će ulepšati momente uživanja u bašti ili na terasi. Baštenska ljuljaška BALANS po ceni od 25.990 dinara oličenje je pravog hedonizma i atraktivnog dizajna i postala bi vaš omiljeni kutak za odmor. Možete birati i baštensku ljuljašku SORRENTINO koja je za više osoba, a trenutno je na akcijskoj ceni od 34.990 dinara.

Ako tokom prolećnih dana ili prvomajskih praznika isplanirate piknik ili kampovanje sa prijateljima, praktičan bi bio rasklapajući sto WHITE, čija je akcijska cena 5.990 dinara, a uz njega možete kupiti i baštensku rasklapajuću klupu BLANCA po akcijskoj ceni od 4.990 dinara. Oba elementa su lako uklopiva u svaki ambijent u bašti, a zahvaljujući mogućnosti lakog rasklapanja pogodna su i za kampovanja ili piknike.

Svakoj bašti su potrebne vesele boje, pa možete uneti detalje poput baštenske ležaljke RELAX u jarko narandžastoj boji, koja je trenutno na akciji po cenu od 3.990 dinara, a idealan je izbor za trenutke opuštanja u toplim letnjim danima, u bašti, pored bazena, kao i na vašoj terasi. Stolice COMFORT u raznim nijansama su takođe veoma praktične za baštu, a akcijska cena im je 7.990 dinara.

Forma ideale
foto: Forma Ideale

U Forma Ideale salonima i Internet prodavnici 10.4-6.5. je aktuelna mesečna akcija, a na popustu je širok izbor baštenskog nameštaja sa popustima i do 40%. U 41 salonu Forma Ideale, u 37 gradova u Srbiji (prodajnu mrežu pogledajte ovde), kao i u Internet prodavnici možete odabrati željeni nameštaj i dekoraciju, i sve to možete, ako želite, platiti na odloženo (uslovi plaćanja)!

Svega nekoliko koraka deli vas od vaše bašte iz snova, a oni nikada nisu bili lakši: izaberite onaj koji vam se najviše dopada, odaberite način plaćanja koji vam odgovara, naručite ili ugovorite isporuku i opremite vašu idealnu baštu za uživanje u lepim prolećnim danima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs