P-R-E-L-E-P-O

TOP 4 TRENDA U UREĐENJU ENTERIJERA OVE SEZONE: Ne zna se koji je lepši! (FOTO)

Koji god da izaberete nećete pogrešiti

Enterijer
18:28h Autor:
TOP 4 TRENDA U UREĐENJU ENTERIJERA OVE SEZONE: Ne zna se koji je lepši! (FOTO)
Foto: Shuterstock

Ove godine pravila se menjaju kada je uređenje enterijera u pitanju. Prema rečima dizajnera, ovi trendovi će dominirati:

Topli i neutralni tonovi

Enterijer u belo boji je do skoro bio veoma popularan, međutim, prema rečima dizajnera enterijera njegovo vreme je prošlo. Ove sezone u fokusu su neutralni tonovi.

- Umesto bele, ljude sada više privlače meke, toplije, neutralne palete boja i udobniji komadi. Ta hladna, bela estetika može na neki način da izgleda sterilno, dok mekši, neutralni tonovi izgledaju privlačnije za naše unutrašnje prostore - ističe dizajner enterijera, Nina Takeš.

Personalni stil

Baš kao i bela boja, tako i minimalistički stil odlazi u zaborav. Pokušajte da svom domu date poseban pečat i ukrasite ga sa što više predmeta koji opisuju vas i vaš karakter. Što više sitnih detalja, to bolje.

Kreativno i unikatno uređenje se sada ceni.

Skulpturalni nameštaj

Jedan dobar komad nameštaja je sve što vam je potrebno! Noćni stočić skulturalnog oblika ili pak nesvakidašnje male stolice mogu u potpunosti transformisati vaš prostor i od vaše sobe napraviti mini izložbeni, galerijski prostor. Uživaćete kako u praktičnosti, tako i lepoti predmeta koji odaberete.

Paneli za zidove

Ukrašavanje zidova popularnije je nego ikada. Ove sezone u trendu su paneli različitih oblika. Oni mogu biti izrađeni od drveta, medijapana ili striropora. Bez dileme, daće posebnu notu vašem domu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs