Enterijer

OPREMITE DOM ZA JESENJU SEZONU OMILJENIH SERIJA: Uz NEO QLED TV užitak će biti potpun a vaša kuća puna prijatelja!

Neka filmska i serijska ostvarenja su obradovala obožavaoce i ranije u toku godine, ali jesen je doba u kome treba nadoknaditi sve ono propušteno iz sveta kinematografije. Pored toga što neminovno provodimo više vremena u kući, vetar i kišni dani pomeli su zelenilo i trenutak je da svoj svet obojimo nezaboravnim filmskim scenama

Enterijer
16:01h Autor:
OPREMITE DOM ZA JESENJU SEZONU OMILJENIH SERIJA: Uz NEO QLED TV užitak će biti potpun a vaša kuća puna prijatelja!
Foto: Promo

Da bi užitak bio maksimalan, potrebno je preneti bioskopsku atmosferu u okvire svog doma, a to je danas i te kako moguće uz vrhunsku tehnologiju kakvu poseduje Samsung Neo QLED televizor. Potrebno je samo da se opustite u toplini svog doma na kraju intenzivnog dana i da gledate svoje omiljene serije koje ste dugo iščekivali. Nemojte se iznenaditi da se i vaši prijatelji „pretplate“ na vaš bioskop.

U velikom broju slučajeva, najnovije sezone izlaze baš u jesenjem periodu. U nastavku su samo neke od serija koje vredi sačekati i odgledati.

Vaše je samo da se udobno smestite i uživate, a Samsung Neo QLED preuzima odgovornost za kvalitet

1. „Peaky Blinders”

Iščekuje se 6. sezona jedne od omiljenih serija na našim prostorima. Serija oslikava život bandi početnom dvadesetom veka, a radnja se odvija u siromašnom predgrađu Birmingema u periodu nakon završetka Prvog svetskog rata i prati porodicu Šelbi, čiji su članovi pripadnici bande Piki Blajnders, koji zarađuju novac klađenjem, reketiranjem i pljačakama. U ovakvom akcijskom okruženju potrebno je osetiti svaki vizual i svaki zvuk na pravi način. Zanimljivo je da se povećavanjem veličine ekrana televizora, povećava i sama rezolucija. To u pravilu znači da bolja rezolucija, poput one koju imaju Samsung Neo QLED 4K televizori, na ekranu donosi jasniju sliku. Veći ekran omogućava vam da upijete svaki trenutak u seriji - svaka vratolomija, svaki pucanj, zapaljeni automobil ili razbijeno staklo izgledaće još stvarnije!

Neo QLED televizor
foto: Promo

2. „Atypical”

Možda nije iščekivanje nove sezone sada u pitanju, ali možda niste stigli da je odgledate pa vam ova atmosfera daje motivaciju da nastavite i privedete kraju jednu od najlepših serija. Radnja se odvija oko Sema i njegove porodice. Autori su dobili velike pohvale širom sveta jer su na divan način predstavili jednog dečka sa autizmom. Ova serija se gleda u nešto ležernijoj atmosferi od one koja prati žestoku akciju, pa će neko od vas možda ponekad i da ustane tokom gledanja filma, upali svetlo, ode do kuhinje ili kupatila. Samsung Neo QLED televizor prilagođen je i takvoj situaciji. Quantum Matrix Pro tehnologija donosi značajno smanjenje probijanja pozadinskog osvetljenja oko predmeta na TV slici (Blooming), ispraćeno preciznim osvetljenjem za prikaz dubokih tonova crne boje sa izraženim detaljima, zahvaljujući inovativno sićušnim Quantum Mini LED diodama.

3. „The Blacklist”

Na kraju još jedna akcija, kriminalistička drama. Agenti FBI-a pokušavaju shvatiti zašto se saradnik nekih od najtraženijih kriminalaca predao i pristao da im pomogne u zamenu za saradnju s novom agenticom s kojom naizgled nema nikakve veze. Opet je potreban realan zvuk kao i slika. Kako vizualnom, tako i audio doživljaju ovog filma doprineće vrhunski kvalitet zvuka Samsung Neo QLED televizora. Adaptive Sound tehnologija koristi veštačku inteligenciju za optimizaciju zvuka na temelju analize scena u stvarnom vremenu s obzirom na sadržaj. Object Tracking Sound Pro tehnologija na Neo QLED 8K modelima prati radnju na ekranu, pozicionira reprodukciju na zvučnicima i stvara najrealniji osećaj zvuka kako se objekti kreću na ekranu, kao i Object Tracking Sound+ na 4K modelima. Potpunom doživljaju doprineće i karakteristika SpaceFit Sound koja takođe analizira okruženje, a zatim automatski prilagođava zvuk televizora u skladu sa njegovim idealnim postavkama.

Omiljeni period godine uz omiljene serije i omiljeni Samsung Neo QLED, koji će najbolje zaokružiti doživljaj gledanja serija u društvu i sa porodicom. U svom domu sa ovim revolucionarnim modelom imaćete ugođaj bolji nego u bioskopu.

Više informacija o Samsung Neo QLED seriji i dostupnim modelima pogledajte na OVDE.

Neo QLED televizor
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs