Fenomenalni letnji miksevi

Spremni za letnju avanturu

Naša preporuka da leto provedete najbolje do sada

Porodica
Autor:
Spremni za letnju avanturu
Foto: Promo

Ostala su nam još malo više od dva meseca leta i zato je važno da pažljivo isplaniramo kako da ga na najbolji mogući način iskoristimo. Ako ste već bili na odmoru a želite da još uživate u toplim danima ili se još uvek niste odlučili za idealnu destinaciju, predlažemo vam nešto malo drugačije…

Odmor može biti ujedno i avantura, a najbolje avanture se dešavaju kada otkrivamo nova mesta i predele.

Zato je naša preporuka da ovog leta stavite ranac na leđa i krenete u nepoznato. Kampovanje je sjajan način da budete aktivni, probate nekonvencionalan odmor, upoznate sjajno društvo, kulturu, prirodu, probate nešto drugačije i zanimljivije. Dobro izaberite ekipu za kampovanje. Nekog ko ima slična interesovanja i spreman je da se odrekne komfora kako bi doživeo nezaboravna uzbuđenja. Izaberite dobru opremu-šator je najvažniji, ali i mapa, lampa, baterije, upaljač, pribor za prvu pomoć, voda, hrana, osveženje, odeća za suvo i kišno vreme. Pakujte se lako ali pametno.

foto: Promo

Ponesite vaše omiljeno letnje osveženje, neki od fenomenalnih mikseva doneće vam potrebnu svežinu u ovim letnjim mesecima. Za to se pobrinuo neXt Joy i doneo nam dva potpuno nova ukusa: neXt Joy Limunana - spoj osvežavajućeg limuna i umirujuće nane i neXt Joy Lubenada - savršen miks limuna i lubenice. Idealno osveženje za tople dane, i pravi odnos voća koje hidrira, hrani i pruža sve što nam je potrebno, sa 30% manje kalorija.

Limunana i Lubenada, fenomenalni letnji miksevi, bez kojih ovo leto ne bi bilo tako uzbudljivo!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs