Najduže čekanje

Muž joj nestao samo 6 nedelja nakon venčanja: 68 godina kasnije saznala pravu istinu! (VIDEO)

Bili je kao pilot bio regrutovan u vojsku i poslat u Evropu, kako bi se borio u Drugom svetskom ratu. Od tada, Pegi nije o njemu čula nikakvu vest

Porodica
13:35h Autor:
Muž joj nestao samo 6 nedelja nakon venčanja: 68 godina kasnije saznala pravu istinu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / CBS News

Pegi Heris iz Vernona u Teksasu (SAD), udala se za svog dečka Bilija 1944. godine. Uživali su u braku svega 6 nedelja, a Bili je tada kao pilot regrutovan u vojsku i poslat u Evropu, kako bi se borio u Drugom svetskom ratu.

Od tada, Pegi nije o njemu čula nikakvu vest. Na početku je mislila da je sigurno poginuo u ratu. Međutim, kako nije dobila nikakav izveštaj ili potvrdu o njegovoj smrti, počela je da se nada da je ipak živ.

To je potrajalo punih 68 godina, sve dok njen rođak nije istražio vojni registar, gde je pronašao da je Bili poginuo pri padu aviona kod jednog mesta u Francuskoj.

Prvu ljubav joj odveli u logor: 70 godina kasnije na unukinom venčanju doživela šok života! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / CBS News

Kada je Pegi otišla u Francusku, bila je dirnita činjenicom da je jedna ulica u tom mestu nazvana po njenom mužu, koji je učinio sve da se avion ne sruši na ljude i odnese još žrtava.

Veoma je tužno što je Pegi tek nakon toliko vremena saznala pravu istinu i stavila tačku na priču o svojoj davno nestaloj ljubavi.

Njenom suprugu 23 godine nije bilo traga: Mislila da je mrtav, a onda je istina šokirala! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs