Život im se ubrzo pretvorio u noćnu moru

Udovica gledala slike svog venčanja: A onda je otkrila detalj koji je slomio! (VIDEO)

Jednog jutra je Džastin samo počeo da viče na nju rekavši joj da izađe iz sobe
Porodica
20:08h Autor:
Udovica gledala slike svog venčanja: A onda je otkrila detalj koji je slomio! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Top Viral Official

Nakon venčanja, Ema i Džastin Kotijar iz Velike Britanije su željno iščekivali isplanirani medeni mesec. Nisu ni slutiti da će se to putovanje pretvoriti u noćnu moru.

Jednog jutra je Džastin samo počeo da viče na nju rekavši joj da izađe iz sobe. Njegovo ponašanje ju je šokiralo, budući da je bila u sedmom mesecu trudnoće. Nedugo posle, lekari su otkrili da on boluje od agresivnog i smrtonosnog tumora na mozgu.

Rekli su mu da će hemioterapijom, lečenjem i hitnom operacijom uspeti da produže njegov život za dve godine. Mladi bračni par je bio šokiran ovim saznanjem. Uprkos stresnim situacijama kroz koje je prošla, Ema je 2015. godine rodila zdravu devojčicu Miu. U tom periodu je on počeo sa hemioterapijom. Svoju ćerkicu je mogao da viđa samo vikendom.

Očajna pevačica o ljubavi svog života: U životu nisam poljubila drugog muškarca! (FOTO)

Četiri meseca kasnije, utvrđeno je da se tumor povećava i da metastazira. Ema je verovala da mu je ostalo još svega dve nedelje života, pa je odlučila da ga dovede kući iz bolnice. Srećom, uspeo je da živi nešto duže i dočeka svoj 30. rođendan i naredni Božić.

U maju 2016. godine Džastin je preminuo. Ona se od tada bavi humanitarnim radom za pomoć ljudima obolelim od iste bolesti. Simptomi ove bolesti su veoma agresivni i mogu biti pogubni za okolinu. Kako se Ema priseća, njen muž se i pre venčanja ponašao pomalo čudno. Danas, kada pogleda fotografije sa venčanja, jasnije joj je zašto je to bilo tako.

Ema veruje da će njena priča biti inspiracija ljudima da na vreme uoče fatalne simptome i moguće bolesti, pre nego što bude prekasno. Ukoliko se na vreme prepoznaju, ovakve bolesti se mogu uspešno lečiti.

Mladoženja prekinuo venčanje: Mlada zaplakala kada je shvatila zašto je to uradio! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs