Urnebesno

Mislila da je muž njoj poslao cveće: A onda je pročitala karticu sa posvetom! (FOTO)

Dakle, cveće je danas isporučeno. Moj suprug je vrlo dobar u iznenadnom slanju cveća za mene. Mislila sam: "Oh, nije li to lepo!" Onda sam pročitala karticu, napisala je na svom Fejsbuku
Porodica 10.02.2017. - 09:49h Autor: virealno.com
Foto: Facebook / Debbie.cardone

Za ženu nema ništa lepše nego kada dobije cveće. To je znak pažnje koji je čini važnom u nečijem životu i voljenom.
Na adresu Debi Kardon je jednog dana stigao ogroman i prelep buket od njenog muža. Bilo joj je očigledno da je buket za nju, ali kada je pročitala karticu sa posvetom, duboko se razočarala.

 

"Dakle, cveće je danas isporučeno. Moj suprug je vrlo dobar u iznenadnom slanju cveća za mene. Mislila sam: "Oh, nije li to lepo!" Onda sam pročitala karticu", napisala je Debi na Fejsbuku.

 

Žena i beba mu preminuli na Badnje veče: A onda se desilo božićno čudo! (VIDEO)

 

Naime, buket je bio za njihovog 10-godišnjeg psa Sebastijana koji je nedavno operisao koleno i to uz poruku da što pre oporavi. Muž je to poslao sa službenog putovanja.

 

Nerazdvojni drugovi od prvog dana: Beba i pitbul zajedno rastu! (FOTO, VIDEO)

 

Sebastijana je buket cveća i više nego oraspoložio. Da bi situacija bila još smešnija, njihova ćerka Lili je situaciju podelila na društvenim mrežama. Njen tvit je ubrzo postao popularan i Sebastijan je postao prava mala zvezda.

 

Na njihovu adresu je ubrzo pristiglo još mnogo buketa za Sebastijana. Ali kako Debi ne bi bila mnogo razočarana i njoj je poslato cveće od kompanije koja je Sebastijanu dostavila buket.

 

Kakva priča! To se zove ljubav između vlasnika i ljubimca.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs